ayranli_tuz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,123
gray bandingtir muhtemelenAsus'ta şikayetiniz neydi hocam? Ne kadara almıştınız ?
şansa bağlı çıkıyor
gray bandingtir muhtemelenAsus'ta şikayetiniz neydi hocam? Ne kadara almıştınız ?
Hocam bende 2k var 4k daha inanılmaz ppi farkından dolayı ona rağmen oled bambaşka bir diablo 4 god of war oynayınHocam hatırlarsanız geçen sizin amazon başlığından almıştım bende. Kullandıkça gözüm alışıyor ve oled farkını hissediyorum. Şu an oldukça memnunum. Özellikle tepkiselliğinden ve renklerin canlılığından dolayı. İmkanı olan geçmeli oled'e bence. Kullanım zevkini arttırıyor. Fiyat olarakta bu model kendi sınıfında rakipsiz bence şu an![]()
Hocam bende 2k var 4k daha inanılmaz ppi farkından dolayı ona rağmen oled bambaşka bir diablo 4 god of war oynayın![]()
17 bine mi almıştın hocam sen 2k olanıHocam bende 2k var 4k daha inanılmaz ppi farkından dolayı ona rağmen oled bambaşka bir diablo 4 god of war oynayın![]()
EvetTayfun askerdeydi dönmedi mi bu adam hala yav. Tayfun hocam seriden yardım burdaysan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
17 bine mi almıştın hocam sen 2k olanı
ppi değeri sadece geri kalan çok çok güzel ama 27" alınacak monitör 4k dır kesinlikle.Asus'ta şikayetiniz neydi hocam? Ne kadara almıştınız ?
Hurafe o, bende bu monitörün 32 olanını aldım, DP 1.4 te 4k 240Hz veriyor. DP 2.1 8k gibi çılgın çözünürlükler için lazım.Arkadaşlar ekran kartım 9070xt 9800x3d de işlemcim.Biryerde gördüm dp2.1 olursa 4k 240hz veriyormuş.Benimkiler uyumlu mu? acaba?
anladım ben 1080p ips monitör kullanıyorum eğer geçersem oha lan bune iyiki geçmişim fln dermiyim hocam ona göre almayı planlıyorumHurafe o, bende bu monitörün 32 olanını aldım, DP 1.4 te 4k 240Hz veriyor. DP 2.1 8k gibi çılgın çözünürlükler için lazım.
+ HDMI 2.1 var monitörde.
kesinlikle dersin video izlerken bile ppi değerinden dolayı hayranlık duyacaksınız.anladım ben 1080p ips monitör kullanıyorum eğer geçersem oha lan bune iyiki geçmişim fln dermiyim hocam ona göre almayı planlıyorum
IPS ten OLED e geçenler için "WOW etkisi" terimini en çok bu durumda kullanıyorlar, gerçekten de öyleanladım ben 1080p ips monitör kullanıyorum eğer geçersem oha lan bune iyiki geçmişim fln dermiyim hocam ona göre almayı planlıyorum
3. nesilde tandem yoktu aslında birşeyleri karıştırarak tandem yapmışlarbu da tandem ama qd oledin tandemi bu