Yardım Atk Neptune N9 Kablosuz Alınır mı

WCAN

80+
Reaksiyon skoru
44
Selamlar. Oyuncu kulaklığı arayışı içerisindeyim. Böyle bir şey buldum. Ürün hakkında bir bilgisi olan var mı alınır mı ? Linkini de bırakıcam. Bir de Havit'e ait bir kablosuz kulaklık var aklıdma onu da bırakıyorum. Aralarındaki farka değer mi bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu bütçede wireless çok sorun çıkarırsa aklıdma razer blackshark v2 x var.

Bu bütçede wireless çok sorun çıkarırsa aklıdma razer blackshark v2 x var.

aralarında en iyisi atk n9 boşuna diğerleriyle kafanı yorma bu fiyata da en iyisi o al geç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bide çıkabiliyosan ultraya çık daha temiz ses veriyo o o kulaklığın tek eksisi pedleri deri terletebilir ama internette satılıyo pedler bununki çıkabiliyo diye biliyorum rahatsız ederse değişirsin

aralarında en iyisi atk n9 boşuna diğerleriyle kafanı yorma bu fiyata da en iyisi o al geç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bide çıkabiliyosan ultraya çık daha temiz ses veriyo o o kulaklığın tek eksisi pedleri deri terletebilir ama internette satılıyo pedler bununki çıkabiliyo diye biliyorum rahatsız ederse değişirsin
Şimdi birkaç farklı yerden bakıyodum da ATK hakkında, cızırtı olabileceğini söyleyen çok kişi var. Bazıları da kulaklığın içinde bir şeylerin sallandığına dair şeyler söylüyor. Emin olamadım.

Geri