PC Nasıl Alınmalı Esnaf mı Yoksa İnternet mi

woad_xlr

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar ben bu yaz tatili çalışıp bir bilgisayar alıcam sizce bunu bir bilgisayarcıdan almak mantıklı mıdır yoksa kendim mi dizmeliyim yoksa vatan pc den mi almalıyım yoksa itopya.com gibi sitelerden mi almalıyım. teşekkürler şimdiden

Bütçene göre çok fark eder belki o sırada tek tek toplamak daha f/p olur belki güzel oem paket düşer bir sürü seçenek var kısaca :) Hz.ömer adeletin de biri değilse mahalle bilgisayarcısından kazıklanmadan alman pek mümkün değil. Paranı toparladığın zaman yardımcı oluruz tekrardan.

Hocam esnaf 50klık bilgisayarı 65e toplar. Bir de parça sitesinden dolar fiyatına bakıp hesap makinesiyle çarpmaları yok mu koparıyor insanı.

Bütçene göre çok fark eder belki o sırada tek tek toplamak daha f/p olur belki güzel oem paket düşer bir sürü seçenek var kısaca :) Hz.ömer adeletin de biri değilse mahalle bilgisayarcısından kazıklanmadan alman pek mümkün değil. Paranı toparladığın zaman yardımcı oluruz tekrardan.
ustam öncelikle selamlar benim elimdeki laptop baya kötü bir sistem özellikleri var.
sistemden pek anlamam 17 yaşındayım seneye 12. sınıfa geçiyorum.
yazılım alanına yönelmek istiyorum.
kısaca kullanmak istediğim programlar ve yazılım dilleri.
unity,blender 3d, photoshop ilisrator premiere pro after effects ve visual studio C# .net python.
yani dürüst olmak gerekirse elimdeki laptop sadece hayal kurmama yetiyor.
pek bir şey yapamıyorum.
nasıl bir sistem dizmeliyim saydığım programlam için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,172
Üyeler
198,253
Son üye
BladeHunteRR

Geri