ErenErk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 295
- Bütçe
- 2000
Merhaba oyun ve günlük kullanım için kaliteli bir kulaklık önerisi istiyorum, anakartım asus prime b650m-r.
Aklımda olan 2 3 model var hangisi daha iyi bilemedim:
wraithesports.com
wraithesports.com
wraithesports.com
Bunlar dışında öneriniz varsa da bekliyorum, kulak üstü bunu alsan daha kaliteli olur dedikleriniz varsa onlara da bakabilirim.
Aklımda olan 2 3 model var hangisi daha iyi bilemedim:
Moondrop Chu-II IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
7HZ Zero: 2 IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Kiwi Ears Cadenza IEM Kulaklık
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...
Bunlar dışında öneriniz varsa da bekliyorum, kulak üstü bunu alsan daha kaliteli olur dedikleriniz varsa onlara da bakabilirim.