Pxn V10 Ultra ve Yanında F1 Direksiyon Setimi Yoksa Düz Vd4 Mü

Reaksiyon skoru
0
mozayada baktım ama fiyatları pahalı geldi vd4 almayı planlıyodum ama ben cogunlukla fh5 ve f1 oyunları oynayacagım bu yüzden v10 daki f1 direksiyonu cok icime yattı sizce ne dersiniz

ne gibi farkları var eskiden g29 um vardı ama satmıştım cok böyle bi beklentim yok ama kaliteli f1de iyi hissiyat vericek bir şey istiyorum

ne gibi farkları var eskiden g29 um vardı ama satmıştım cok böyle bi beklentim yok ama kaliteli f1de iyi hissiyat vericek bir şey istiyorum
VD4 V10 Ultra'ya göre malzeme kalitesi, tork, yazılımda ekstra ayarlar ve masaya bağlantısı daha kolay olması gibi yönlerden daha üstün. G29'la aralarında çağ farkı var.

Direct Drive'ın ne olduğunu anlamak için şu konuya göz gezdirebilirsiniz.

vd4 f1 de keyif verirmi dersiniz? zaten v10 alırsam f1 direksiyonunu alıcam yanında f1 direksiyonuyla deneyen varmı aranızda?

Son düzenleme:
vd4 f1 de keyif verirmi dersiniz? zaten v10 alırsam f1 direksiyonunu alıcam yanında f1 direksiyonuyla deneyen varmı aranızda?
O V10'un yanında alacağınız F1 direksiyonu değil. Mevcut direksiyonu söküp takacağınız bir mod. Orijinal direksiyonla hemen hemen aynı hissi verecektir.

Daha iyi bir deneyim elde etmek istiyorsanız VD4'e aşağıdaki direksiyonu almanız lazım.

Son düzenleme:
bu ne linki tam olarak anlamadım? direksiyon linki fln attıysanız yok ateri gösteriyo ama?
Siz bakana kadar stokta kalmadı hocam. PXN GT One direksiyon 9.800 TL'di o linkte.

Normalde fiyatı bu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Euas kendi sitesinde de ilana koymuş. Yine Gelburaya göre uygun fiyatı.

Geri