Havit Kb884l Bu Fiyata Alınır mı?

madReqqx

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba, hepsiburada üzerinde şuan 2000₺ hem brown hem de red siwtch olan versiyonlaru bu fiyata bu klavye iyi midir? Acil olarak klavye bakmıyorum ama bu indirimde almak gerekir mi ya da bu fiyat bandında kesinlikle alın dediğiniz bir klavye var mı?

Merhaba, hepsiburada üzerinde şuan 2000₺ hem brown hem de red siwtch olan versiyonlaru bu fiyata bu klavye iyi midir? Acil olarak klavye bakmıyorum ama bu indirimde almak gerekir mi ya da bu fiyat bandında kesinlikle alın dediğiniz bir klavye var mı?
ekran ıstemıyosdan bıme 860l geldi 890 tl ye

guzel klavye 2k butcenin uzerine cıkamıyorsan dusunulebilir bende red var brown tercih ederdim
https://www.xrades.com/products/klavye-space-grey?variant=52825171657009 bu klavyeyi arastırıyorum yazıda ozellik olarak çok uçuk fiyatına gore ama inceleme bulamadım adam akıllı denemek lazım

Bence manyetik klavye alabiliyorsan eğer bunu satın almak daha mantıklı.
(Kb900L) rapid trigger özelliğini yazılımdan ayarlayabiliyorsun. Tuşa hafifçe bassan bile tuş sona kadar gitmeden daha algılayabiliyor yani.
Rekabetçi oyunlarda bence tepki süreni olumlu etkiliyor.

Yanlış görmediysem o klavyenin polling rate değeri 1000hz'miş. Benim dediğim klavyede 8000hz ayrıca manyetik klavye bence normal switche göre rekabetçi oyunlarda daha avantaj sağlıyor.
Tabi eğer bunları önemsemezse kendi ihtiyacına göre hoşuna gideni alabilir.
Bazen havitin sitesinde indirim oluyor. 2k dan daha ucuza bile alabilir belki kb900L olan modeli

Yorumlar için teşekkürler, acelem yok zaten sadece klavyede iyi bir indirim var mı diye merak etmiştim abim bana atınca klavyeyi ama bir sürü alternatif olduğuna göre hala iyi bir kampanya beklemek daha mantıklı.

güzel klavye 1200 tl iken aldım havit happy hourdan fakat kupon vs yoksa 2k bandına bence alınmaz

Geri