Fsp Mp7-B Fdb Fanlı 120mm 1068tl

Ne yanlışı o paraya çift kule soğutucu mu bekliyordunuz

Gelen ürün de 750 liraya gayet FP olmuş ayrıca hiç iş karıştırmayın

Ne alakası var dostum? Satıcı ilana hangi ürünü koyduysa, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği o ürünü birebir göndermekle mükelleftir. Fiyatlandırma hatası yapması veya yanlış ilan girmesi onun ticari sorumluluğudur, benim problemim değil. Sen '750 liraya bu kadar olur' diyerek hakkının yenmesine göz yummayı ve satıcıyı aklamayı tercih edebilirsin ama Tüketici Hakem Heyeti (THH) diye bir kurum var, haberin var mı? Satıcı o ilanı açtıysa, taahhüt ettiği ürünü de yollamak zorunda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne alakası var dostum? Satıcı ilana hangi ürünü koyduysa, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği o ürünü birebir göndermekle mükelleftir. Fiyatlandırma hatası yapması veya yanlış ilan girmesi onun ticari sorumluluğudur, benim problemim değil. Sen '750 liraya bu kadar olur' diyerek hakkının yenmesine göz yummayı ve satıcıyı aklamayı tercih edebilirsin ama Tüketici Hakem Heyeti (THH) diye bir kurum var, haberin var mı? Satıcı o ilanı açtıysa, taahhüt ettiği ürünü de yollamak zorunda.
Bir de neden bu fiyata çift kule soğutucu bir hava soğutma satılmasın, anlamadım. 300 lira daha fazlasına Segotep FZ6 Pro var, bundan geri kalır bir yanı yok.

İncehesap fiyat hatası nedeniyle iptal ettiği siparişte oldukça fazla kişiye 500 lira hediye çeki tanımladı, o çek ile 1000 liraya Segotep FZ6 Pro alınabiliyor şu anda. Çeksiz de dün gaming gecesinde 1300 liraya sattı, 232 lira fazlası. İşin tüketici kanunu boyutunu falan geçtim, yakın geçmişte de bu fiyatlara gayet bulunabiliyordu.

Geri