3000 TL Civarında Sessiz Klavye Önerisi

emrel1

80+
Reaksiyon skoru
5
Yaklaşık 3000 lira bütçem var. Duruma göre biraz daha arttırabilirim. Odamda ders çalışacak biri olduğundan klavyenin genel kullanımda çok ses çıkartmasını istemiyorum. Sessizlik özelliğiyle öne çıkan klavyeler varsa önerilerinizi bekliyorum. %60 dışı olursa sevinirim 75 tercihimdir. Kablosuz olursa güzel olabilir. Genel kullanım ve oyun oynamak için uygun olan klavye önerileriniz var mı?

Yaklaşık 3000 lira bütçem var. Duruma göre biraz daha arttırabilirim. Odamda ders çalışacak biri olduğundan klavyenin genel kullanımda çok ses çıkartmasını istemiyorum. Sessizlik özelliğiyle öne çıkan klavyeler varsa önerilerinizi bekliyorum. %60 dışı olursa sevinirim 75 tercihimdir. Kablosuz olursa güzel olabilir. Genel kullanım ve oyun oynamak için uygun olan klavye önerileriniz var mı?

Bütçeni arttırabilirsen bu ürünü önerebilirim. Malzeme kalitesi güzel, switchleri kaliteli ve aynı zamanda manyetik switchli . Oyun oynarken ek avantaj sağlar.

31.saniyesinde aynı switchin seslerine bakabilirsiniz.

Bütçeni arttırabilirsen bu ürünü önerebilirim. Malzeme kalitesi güzel, switchleri kaliteli ve aynı zamanda manyetik switchli . Oyun oynarken ek avantaj sağlar.

31.saniyesinde aynı switchin seslerine bakabilirsiniz.
Öneriniz için teşekkür ediyorum fakat bütçemi biraz aşıyor yakında birazda olsa indirime girse alabilirim ama şuan o kadar arttıramam gibi

1782563321268.webp

Meyer gamingden bu klavyeyi öneririm. Stokları eridi eriyecek. Karne10 koduyla bu fiyata düşüyor pro modeli.

Kablolu olarak ise Gameraider K1 He güvenli liman olacaktır.

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...osuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1257977645.html üzmez. şiddetle tavsiye ediyorum.

Bildirimlerde biraz sıkıntı olduğu için mesajınız geldiğini görmedim kusura bakmayın. sesler switchlere göre oluyor sanırım o kadar bilmiyorum :D Şuan stokta thanos switch var bu aralarından en sessiz olanı mı?
attığım linkten hulk thanos ve ttc swicthlerin sesini dinleyebilirsiniz.

Geri