Önceki sene bende satj yaptım sana önerim kendini ezdirme tepene çıkmasınlar ama onlarla da iyi geçintemmuzda full stajım+ağustosta bir yerde çıraklık yapıp ehliyeti alacam bir şekil Allah'ın izniyle
Yok usta belediyede tanıdıklarını arasında yapacam zaten diğer stajyer benim sınıf arkadaşı zaten önden gidip olabildiğince iyi izlenim bırakmaya çalıştım İstanbul Türkçesi konuşupİşe giricem haftaya iş görüsmelrim var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Önceki sene bende satj yaptım sana önerim kendini ezdirme tepene çıkmasınlar ama onlarla da iyi geçin
Belediye ise güzel hayırlı olsun kendini sevdirmeye bakYok usta belediyede tanıdıklarını arasında yapacam zaten diğer stajyer benim sınıf arkadaşı zaten önden gidip olabildiğince iyi izlenim bırakmaya çalıştım İstanbul Türkçesi konuşup
Bende okul açılınca başlıcak stajım bölüm netemmuzda full stajım+ağustosta bir yerde çıraklık yapıp ehliyeti alacam bir şekil Allah'ın izniyle
Seneye mi gireceksiniz sınava bende 12 ye geçtimTyt bitircem yetişirse 11. Sınıf tekrar
Bölüm ne hocamİşe giricem haftaya iş görüsmelrim var
Önceki sene bende satj yaptım sana önerim kendini ezdirme tepene çıkmasınlar ama onlarla da iyi geçin
Elektrik elektronik mezun oldum dün şimdi ise giricem insallahBende okul açılınca başlıcak stajım bölüm ne
Seneye mi gireceksiniz sınava bende 12 ye geçtim
Bölüm ne hocam
Sağol seninde stajın iyi geçer umarımAnladım hocam bende bilişim bu sene stajım hayırlı olsun
pc prog usta,bundan sonra Allah nasip ederse ing işletmeye geçiş yapacambölüm ne