Egitimgorevlisi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 699
Gerekirse Ateş yakarız ama ram için öyle bir seçenek yokSuyu sıcak tutarız o kolay iş bize ram lazım![]()
Gerekirse Ateş yakarız ama ram için öyle bir seçenek yokSuyu sıcak tutarız o kolay iş bize ram lazım![]()
Ürün başlığında yazıyor ve özelliklerde de yazıyor, evet kılıfa 3k istiyorlarnerde yazıyo bunlar 3k yı kılıfamı istiyo
ram indiriminden sonra kafayı yemiş bunlarÜrün başlığında yazıyor ve özelliklerde de yazıyor, evet kılıfa 3k istiyorlar
1-2 kurutma makinesi ve kahve makinesinde indirim olmuş belki ürün eklerler bunlar dışı pek bir şey göremedim ben deTelefon lazımdı da hiç yok ya adam akıllı keşke onları indirime soksalardı bari
öyle abartılcak bir indirim yok benden demesi keşke generale mobile gm 26 modelini 15 değilde 10 k yapsalardı alırdım 10 bile çokta buda başka videonun konusuçok fazla ürün var iyi fiyatlı ürün arıyorum görürsem buraya atarım çoğunu yeni fırsata almışlar bakalım
harbi , kaç kişi generale mobile gm 26 kullanıyor birde firma vergi vermiyor teşvik alıyor ona rağmen 15 bin demiş , birde şöyle bir sorun var baz modeli prodan daha güçlü bir işlemciye sahip ve ikiside resmen aynı fiyat koysalar 8 - 10 arası alsak bari deriz giden 8 bin tl , garantisine baktım şikayet varda 1 olum yorum zor bdh dan kötü garantisi varTelefon lazımdı da hiç yok ya adam akıllı keşke onları indirime soksalardı bari
klima niyetine iyi geldi bu havadaSoğuk ram indirimi var bir taneLEXAR THOR OC 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL38 1.3V Siyah Dual Pc Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LEXAR THOR OC 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL38 1.3V Siyah Dual Pc Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com