🔥İndirim Steam Yaz İndirimleri Güzel İndirimler

Tek tek fotoğraf ekleyip emek harcadığınız için teşekkürler.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Che_
Gençler gaza gelmeyin bence. Geçtiğimiz haftalarda Xbox ve PS bir milyon oyun tanıttı. Çoğu bu sene sonu veya 2027’nin ilk yarısında çıkacak oyunlar. Onlara da bırakmak lazım.
6 ay kalmış, onları bekleyene kadar... Gerçi bunları oynamayan da kalmamıştır. Ben mesela başka yerlerden almıştım,Steam 'den alayım diyorum ama saçma bir takıntı olduğunu biliyorum, üstüne bu Steam'in burada bir temsilci açma işine ne oldu bilmiyorum. Her neyse

Gelecek aya Doom Dark Age DLC geliyor yanılmıyorsam? Bir de pre-order var GTA 6'nın

• Beğen
Kingdom Come: Deliverance II için ne dersiniz rdr2 ye benzeyen bir oyun diye almak istiyorumda 18 dolardan aşşağı düşermi veya epicgames de daha uyguna gelirmi

• Beğen
Arkadaşlar oyunların Türkçe yamalarını nerden bulabilirim güvenilir sıkıntı çıkartmasın istiyorum paraylada alırım sorun yok ama beni oyunlarda çeviri işini iyi yapmış olsun istiyorum

• Beğen
Arkadaşlar oyunların Türkçe yamalarını nerden bulabilirim güvenilir sıkıntı çıkartmasın istiyorum paraylada alırım sorun yok ama beni oyunlarda çeviri işini iyi yapmış olsun istiyorum
forumlarda ara veya ytde türkçe yama kralı şu ana hiçbir yamasında sorun çıkmadı sadece reklamlara dikkat et

mw 2 singleplayer i son iyi cod oyunu ayrıca multiplayerda movement mw 2019 ve mw 3 2023 gibi hızlı değil yani hoplama kayma vs. movement yapılamıyor daha gerçekçi daha oturaklı, tavsiye ederim.

• Beğen
Verilen emek boşa gitmeyecek tarzda kasılmalı ekip ile oynanabilecek güzel online oyun önerisi olan var mı ? (Rust harici)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,247
Üyeler
198,724
Son üye
zgyurry

Geri