Garanti Kredi Kartı Limit Nasıl Ayarlanır

oxlade

80+
Reaksiyon skoru
14
Ben de şu an Garanti Genç Kart var 5.000 TL limitli 2 ay üst üste ödedim ekstre geldiği gün içinde şu an 3 aydayım işte kartın 3. Ayı garanti'den normal kredi kartı sipariş etmek 1000 TL ben bu kredi kartını sipariş edince limit ne olacak banka hesabıma gelen Maaş yok Maaşı elden alıyorum ona göre kredi kartı alacağım 1000 TL'ye. veya direk maaşımı sormadan kredi kartı limiti veren banka öneriniz var mı

Ben de şu an Garanti Genç Kart var 5.000 TL limitli 2 ay üst üste ödedim ekstre geldiği gün içinde şu an 3 aydayım işte kartın 3. Ayı garanti'den normal kredi kartı sipariş etmek 1000 TL ben bu kredi kartını sipariş edince limit ne olacak banka hesabıma gelen Maaş yok Maaşı elden alıyorum ona göre kredi kartı alacağım 1000 TL'ye. veya direk maaşımı sormadan kredi kartı limiti veren banka öneriniz var mı
Kredi kartı limitleri müşteri limitine göre belirleniyor, eğer hesabınıza gelen düzenli bir gelir yoksa fazla limit vermeyebilirler, her banka için geçerli bu. Genelde herkesi asgari ücretten hesaplıyor minimum ve limit olarak da 40-50k arası bir şey tanımlıyorlar. Bir kere ben de öyle olmuştu. Eğer sigortalı olarak gözüküyorsanız ve kredi kartını çıkardığınızda limit yine yükselmezse bankaya maaş bordrosu ile gidin uygun bir limit belirleme yapabilirler. Eğer sigortanız yoksa aldığınız parayı hesabınıza yükleyin ki hesapta para giriş çıkışları olsun düzenli olarak. Müşteri limiti uygulamadan gözüküyor benim bildiğim ama garanti bankasını arayıp sorarsanız söylüyorlar bu durumları ben daha önce konuşmuştum. Ayrıca başka kredi kartlarınız varsa onlarda etkiliyor tüm bankalar ortak müşteri limitini kullanıyor.

Bir de limit artırımı yaparken kazancınızı vs soruyor, onu makul bir şey girin eğer yükselmezse diğer adımları yaparsınız. Bu arada sorduğunuz banka olarak Yapıkredi, QNB veya Getir in kartı var fibabank a bağlıydı en son şu an ne durumda bilmiyorum, bunlar bir şey sormadan bana limit tanımlamıştı fakat üzerinden zaman geçti.

Elden para alıyorsunuz.

Neden öyle bi işte çalışıyosunuz sigortasız? Mecburiyetse bilememde kredi kartlarında limit arttırılırken hesaba düzenli para girişi oluyorsa (maaş müşterisi olmanızın önemi yok) limit arttırım yolunuz açılabiliyor yani müşteri limitiniz artıyor

Telefondan veya bankadan “şu kadar para alıyorum” demenizde sökmüyor nerde çalıştığını ve hangi bankanın müşterisi olduğunuda sorabilir

Bankacılar senin her türlü şeyini gördüğü için limit arttırman zor olabilir şu şartlarda

Elden para alıyorsunuz.

Neden öyle bi işte çalışıyosunuz sigortasız? Mecburiyetse bilememde kredi kartlarında limit arttırılırken hesaba düzenli para girişi oluyorsa (maaş müşterisi olmanızın önemi yok) limit arttırım yolunuz açılabiliyor yani müşteri limitiniz artıyor

Telefondan veya bankadan “şu kadar para alıyorum” demenizde sökmüyor nerde çalıştığını ve hangi bankanın müşterisi olduğunuda sorabilir

Bankacılar senin her türlü şeyini gördüğü için limit arttırman zor olabilir şu şartlarda
Sigorta var

Geri