5 6k Bandında Oyuncu Koltugu Önerisi

asuramerlin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
181
Kız arkadaşıma dogum günü hediyesi olarak alıcam da bütçem maks bu (160 boy 60kg) önerebileceginiz güzel çok terletmeyen koltuk var mıdır ?

bu bütçede en iyisi şu sanırsam koltuk olarak

bu tarz yönetici koltukları oyuncu koltuklarından en azından bu bütçede daha iyidir

Kız arkadaşıma dogum günü hediyesi olarak alıcam da bütçem maks bu (160 boy 60kg) önerebileceginiz güzel çok terletmeyen koltuk var mıdır ?
Hocam kumaşta alsan deride alsan eğer akdeniz bölgesindeysen terliyorsun kaçarın yok maalesef öncelikle bunu söleyeyim ben 181 boyunda 80 kiloyum hawk chair kullanıyorum 2 yıl oldu öne biraz ağırlığımı verdim bi ara alttaki tekerli demiri çok hafif yamulttum koltuğu geri yatırınca alttaki ayaklardan bir tanesi havada kalıyor :D tabi bu benim hatam onun dışında biraz gıcırdama yapıyor ama benim çok takıldığım şeyler değil açıkcası 6 küsüre almıştım 2 yıl önce deneyimimi paylaşmak istedim fikir olması açısından tekrar alsam hawk mı alırım almam açıkcası :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu bütçede en iyisi şu sanırsam koltuk olarak

bu tarz yönetici koltukları oyuncu koltuklarından en azından bu bütçede daha iyidir
Bu arkadaşın dediğine katılıyorum ofis koltukları her zaman daha konforlu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,346
Üyeler
199,344
Son üye
ayakyalayanşeytan

Geri