asuramerlin
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 181
Kız arkadaşıma dogum günü hediyesi olarak alıcam da bütçem maks bu (160 boy 60kg) önerebileceginiz güzel çok terletmeyen koltuk var mıdır ?
bence en az 7 8k bütçe olması lazım daha ucuz koltuklar pekte iyi olmuyorKız arkadaşıma dogum günü hediyesi olarak alıcam da bütçem maks bu (160 boy 60kg) önerebileceginiz güzel çok terletmeyen koltuk var mıdır ?
Hocam kumaşta alsan deride alsan eğer akdeniz bölgesindeysen terliyorsun kaçarın yok maalesef öncelikle bunu söleyeyim ben 181 boyunda 80 kiloyum hawk chair kullanıyorum 2 yıl oldu öne biraz ağırlığımı verdim bi ara alttaki tekerli demiri çok hafif yamulttum koltuğu geri yatırınca alttaki ayaklardan bir tanesi havada kalıyorKız arkadaşıma dogum günü hediyesi olarak alıcam da bütçem maks bu (160 boy 60kg) önerebileceginiz güzel çok terletmeyen koltuk var mıdır ?
Bu arkadaşın dediğine katılıyorum ofis koltukları her zaman daha konforlu.![]()
Seduna Thunder Pro Hareketli Kol Yönetici Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Seduna Thunder Pro Hareketli Kol Yönetici Koltuğu fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Seduna Thunder Pro Hareketli Kol Yönetici Koltuğu özelliklerini incele, 4.186,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu bütçede en iyisi şu sanırsam koltuk olarak
bu tarz yönetici koltukları oyuncu koltuklarından en azından bu bütçede daha iyidir