Superonline G-2426g-A Modeminden Kendi Router’Ima Geçiş

Alp26253

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba,

Superonline’ın verdiği Nokia G-2426G-A modem/router cihazı yerine kendi router’ımı kullanmak istiyorum. Ancak mevcut cihazda ONT ve router tek cihazda birleşik olduğu için doğrudan geçiş yapamıyorum.

Superonline’dan, ONT ve router’ın ayrı olduğu bir cihaza geçiş yapılmasını talep ettim. Kendi isteğimle bu modele geçmek istediğimi belirtmeme rağmen açılan talepler reddedildi.

Superonline’a ait ikinci el harici bir ONT cihazı satın alsam ve gerekli bağlantı bilgilerini bu cihaza tanımlasam çalıştırmam mümkün olur mu? ONT cihazının seri numarası veya benzeri bilgilerin Superonline tarafından sisteme tanımlanması gerekiyor mu?

Kendi router’ımı kullanabilmek için bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim?

Hocam benimde keenetic modemim vardı kullanmak istiyodum.Bu videodaki gibi wan şifremi öğrendim o şekilde kendi modemimi bağlayabildim.Belki seninde işine yarayabilir.

Hocam benimde keenetic modemim vardı kullanmak istiyodum.Bu videodaki gibi wan şifremi öğrendim o şekilde kendi modemimi bağlayabildim.Belki seninde işine yarayabilir.
Eyvallah hocam ama bende bunlar mecut ben de ont hali hazırda gömülü bir modem var ve herhangi bir portunu köprülemeye açamaıyorum bu nedenle ont cihazını ayrıca alsam daha sağlıklı mı olur olurmu gibi sorular var bende.

Geri