4k TL Bütçeye SSD-HDD ve Kulaklık

Izmarit

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
4000
Merhaba 4 bin tl bütçe genel anlamda kulaklık yada ssd-hdd almayı düşünüyorum biliyorum bütçem kısıtlı biraz bana internetten bildiğiniz ssd olsun bişey olsun atarsanız sevinirim anakartım m2 desteklemiyor şimdiden söylim normal ssd yada hdd kulkalık da olur yada tavsiye ettiğiniz bir ekipman 4 bin tl bandında

şimdiden yardım edicek arkadaşlara teşşekür ediyorum :)

Bilgisayarınızda SSD hiç yoksa zaten kesinlikle sdd alın da, ssd varsa 2. disk almak istiyorsanız kısıtlı bütçeyle hdd alabilirsiniz. 2. el düşünüyorsanız pm atabilirsiniz, bende birkaç tane seçenek mevcut.

Bilgisayarınızda SSD hiç yoksa zaten kesinlikle sdd alın da, ssd varsa 2. disk almak istiyorsanız kısıtlı bütçeyle hdd alabilirsiniz. 2. el düşünüyorsanız pm atabilirsiniz, bende birkaç tane seçenek mevcut.
ssd var ama önceden ucuz ssd windows kurim diye aldığım için biraz dandik yavaş gibime geliyo daha yüksek boyutlu kücük bir ssd elinizde link varsa böyle performansı iyi olan atabilirmisiniz şimdiden teşşekür ediyorum ayrıca kulaklıklar hakkında bilginiz varsa 4 bin bandında onu yazarmısınız bütçem 8 bine kadar olur ama ssd ve hdd yi 4 bine toplayabilirsek güzel olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,469
Üyeler
199,165
Son üye
GeNiuS

Geri