BIOS u güncellemeyi denefaceit ac de bu hata çıkıyor bunu nasıl düzelticem bilmiyorum yardım edermisiniz????
Zor birsey degil youtube'a yaz detayla anlatımlar mevcut. Sadece yasadigin yerde elektrik calismasi olacak mi ona cok dikkat et 2dklik işlem ama elektrik kesintisi KESINLIKLE olmamasi lazimnasıl yapıcam
Anakartinin resmi sitesinden bios sürümünü indireceksin. Kartinin tam adını yaz. Beceremem dersen akşam yardımcı olayım görüntülü. Usb lazim temizBIOS u güncellemeyi dene
hocamonu güncelledim şimdi de faceitte başka bir hata verdi o nasıl olacakAnakartinin resmi sitesinden bios sürümünü indireceksin. Kartinin tam adını yaz. Beceremem dersen akşam yardımcı olayım görüntülü. Usb lazim temiz
hocamonu güncelledim şimdi de faceitte başka bir hata verdi o nasıl olacak
your pc requires the follwoing setting to be enabled in olrder to login: ınte vt / AMD svm diyor bunu nasıl yapıcam
benim işlemci ryzen 5600
hocam dediğini yaptım oldu ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMBios sıfırlandığı için ayarlar gitmiş. Amd svm yi açman lazım. Bios a gir. Orada arama bölümüne svm yaz. Svm mode diye geçiyor olabilir tam bilmiyorum. Onu ac, kaydet ve çık. Kaydetmeyi unutma![]()
Çözüldü: FACEIT Secure Boot, Intel VT-x/AMD SVM hatası nasıl giderilir?
@KorgLykie anakartın rev. Numarasına göre indirin BIOS dosyasını. Sizdeki sürüme göre doğrusu rev.1.1. https://www.gigabyte.com/tr/Motherboard/A520M-K-V2-rev-11/support#Support-Bios Hocam teşekkür ediyorum öncelikle. Update yapabildim verdiğin link üzerinden. Şu anda da FACEIT BIOS Update...www.technopat.net