yanlış bilgilendirme dostum. 3-4 piksel firmaların kendi kafalarına göre uydurdukları bir konu. kanun böyle demiyor. 1 piksel dahi türkiye cumhuriyetinde hata kusur sınıfına giriyor. en başında piksel hatasını kabul ederek satın almadıysa hakkını THH arayabilir.
Aslında yanlış bilgilendirme falan yok. 1 Ölü pikselli bir monitörü garanti kapsamına sokmanız için rezil rüsva olacaksınız. Bu da işi zorlaştırıyor. Kullanıcı 5-6 bin TL'ye aldığı ürün için hakkını aramak adına heyet heyet gezer form doldurur peşine düşerse ve heyet de sizi haklı bulup firmaya hesap sormaya kalkarsa ancak ve ancak o zaman değişim yaparlar.
Yani kısacası hata kusur sınıfa girmesi için ''koşulsuz şartsız'' iade, değişim yapılması lazım. Ben 2 TL'ye aldığım ürünü değiştirmek için 3TL'lik zahmete girip zaman harcıyorsam koşulsuz şartsız bir değişim olmuyor.
Eğer yapay zekaya dahi bu soruyu sorarsanız size Çoğu üretici firmanın ISO 9241-307 piksel standardı VEYA kendi belirledikleri standartlarla piksel politikası uyguladıklarını görürsünüz.
Bu standarda göre ise ölü pikseller sınıflara ayrılıyor.
Günümüzde kullandığımız tüketici monitörler bu standarta göre Class II olarak kabul ediliyor, bu sınıf için ise izin verilen sınırlar 1 milyon piksel başına 2 adet parlak piksel, 2 adet ölü piksel 5 adet alt piksel hatası, ayrıca bunların toplamı içinde bir üst-alt sınır bulunuyor.
Örnek olarak; 1920x1080 piksel bir monitörde 2,05 veya 2,07 milyon piksel bulunuyor. Bu nedenle teorik olarak 1 adet ölü piksel maalesef ISO standartlarının izin verdiği sınırın altında kalıyor. Firma kendi standartları yerine herkes tarafından tercih edilen Standartı kullanıyorsa üzgünüm, 1 adet ölü pikseli ''koşulsuz, şartsız'' garanti kapsamına sokamazsınız.
Bu standartın garanti zorunluluğu olmadığını unutmamak lazım ancak bu standart genel anlamda üreticilere bir standart referans sunar. Kimi marka çıkıp çok daha iyi bir garanti politikası uygulayabilir. Ancak TR'de 1 adet ölü piksele koşulsuz şartsız iade değişim veren marka ben bilmiyorum ya da denk gelmedim.