🔥İndirim 6276 TL Sı Pro B850m-P Wıfı - Düz 5301 TL

Uzak durum şu msi M-P serisinden kingstom ramler dual kit 4800 mhz dışında çalıştıramadım manuel o.c ne yaparsam yapayım reset atıyor sattım kurtuldum.Msi cl36 ve üzeri sevmiyormuş onu deneyim ile öğrendik.

Uzak durum şu msi M-P serisinden kingstom ramler dual kit 4800 mhz dışında çalıştıramadım manuel o.c ne yaparsam yapayım reset atıyor sattım kurtuldum.Msi cl36 ve üzeri sevmiyormuş onu deneyim ile öğrendik.
lexar thor rgb 6000/36 olan ramler problemsiz calisiyor. anakarti arkadasa aldirmadan once ram destek listesinden kontrol etmistim ismi geciyordu. msi kendi sitesinde yaziyorsa problem yasatmiyor hocam, ram modeli listede yoksa ugrasma ihtimaliniz yuksek

lexar thor rgb 6000/36 olan ramler problemsiz calisiyor. anakarti arkadasa aldirmadan once ram destek listesinden kontrol etmistim ismi geciyordu. msi kendi sitesinde yaziyorsa problem yasatmiyor hocam, ram modeli listede yoksa ugrasma ihtimaliniz yuksek
Var listede o yüzden aldım. asus b650m-r anakartın uyumlu gördüğü rami msi b850 expo da çalıştıramıyor.

msi listede var ama calistirmiyorsa durum o zaman cok vahim hocam. ayrica bios update yapmayi denemis miydiniz acaba
evet yaptım her şeyi denedim başka anakartta ramler 5600mhz olarak çalıştı.Tek tek denedim 5600mhz 5200mhz manuel expo xmp 10.dakika reset

şuna bakarken önümden lamborghini urus geçti onu mu alsam bunu mu karar veremedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,039
Üyeler
199,081
Son üye
kaan2326

Geri