Amazonda maxiumum 500tl garanti 300tl bous veriyorAmazonda aynı fiyat 9 taksit peşine isteyen oradan değerlendirsin Vatan paraf harici 3 taksitli
Amazonda maxiumum 500tl garanti 300tl bous veriyorAmazonda aynı fiyat 9 taksit peşine isteyen oradan değerlendirsin Vatan paraf harici 3 taksitli
Amazon link atabilecek var mı ?
Fp bişey arıyorsan gigabyte b850m force gayet iyi bir anakart. İndirimde 6.500 civarına düşebiliyor. İtopyada 5.500 liraya satılmıştı.B650 alınmaz mı artık ben yeni sistem toplayacaktım ne almalıyım anakart ? Öneriniz var mı
B650 alınmaz mı artık ben yeni sistem toplayacaktım ne almalıyım anakart ? Öneriniz var mı
alınmaz demiyorum üretimi durunca elden çıkarmak için indirime sokmuş gibi yapıcaklar dedim artık b850 den devam edicekler wifi anakartlar standart hale gelicek yani bence alabiliyorsan b850 wifi anakrtlardan birini al yinede benden çok daha iyi bilen arkadaşlar var onlarada sorabilirsin ama üretimi duran şeyin bios güncellemeside bir yerden sonra kesilir b850 daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum tabi senede 1 pc değiştiricek paran varda ayrı meseleB650 alınmaz mı artık ben yeni sistem toplayacaktım ne almalıyım anakart ? Öneriniz var mı
iks edişın mutli renk toç paket b650 alacağına adam akılı bir b850 daha iyi olmaz mı senceCPU : AMD Ryzen 7 7800X3D
GPU : RTX 5070
Sıvı Soğutma : 240mm
Power Supply : 850W 80+ Gold
RAM : 32GB (2x16GB) 6000MHz
Bu donanım seviyesinde bir sistem topluyorsanız kaliteli b650 anakart sisteme tam uyar. Fazlası fuzuli masraf olur.
3 4 bin fark vermeye değecek donanımın yoksa fuzuli masraf olur. Performans olarak hiçbir farkı olmayacak.iks edişın mutli renk toç paket b650 alacağına adam akılı bir b850 daha iyi olmaz mı sence
şuan konudaki üründen bahsediyorum onun fiyatıyla bir b850 aynı para3 4 bin fark vermeye değecek donanımın yoksa fuzuli masraf olur. Performans olarak hiçbir farkı olmayacak.