Ugreen M.2 Nvme SSD Kutusu (10gbps) - 1545 TL

Arkadaşlar merhaba,
Telegram'a kurmuş olduğum fiyat takip botuna düştü demin, Ugreen'in 10gbps m.2 ssd kutusu baya bi indirime girmiş. Normalde 2600 civarıydı şuan 1545 tl'ye düşmüş.
Boşta m.2 ssd'si olan veya harici diske çevirmek isteyen varsa fiyat iyi gibi, ihtiyacı olan baksın.
UGREEN M.2 NVMe SSD Kutusu (10Gbps)
böyle bir şey almayı düşünüyordum alsam pc ye takılı olan 2. ssd yi söküp buna taksam portatif hale getirsem ne kaybederim okuma yazma hızları mı düşer ömrü mü azalır? telefonumun hafızası sürekli doluyor bende icloud'a yedekleyip pc ye indirip duruyorum yoruyor açıkçası

Bu modeli 3 yıldır kullanıyorum, daha sorun yaşamadım. Maşallahı var güzel dayandı, alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim. Düşük hızda çalışan, çok ısınmayan bir nvme takarsanız daha rahat kullanırsınız çünkü birkaç model denedim, bazı modeller bildiğin nvme kutusuyla birlikte kavruluyor.

böyle bir şey almayı düşünüyordum alsam pc ye takılı olan 2. ssd yi söküp buna taksam portatif hale getirsem ne kaybederim okuma yazma hızları mı düşer ömrü mü azalır? telefonumun hafızası sürekli doluyor bende icloud'a yedekleyip pc ye indirip duruyorum yoruyor açıkçası
Ne kadar veriniz var bilmiyorum ama ürün 256gb usb bellek parasına satılıyor. Tek olayı dönüştürücü olması. İçi komple plastik. Isınması da cabası. Bu ürünün eski versiyonunda(Şimdikine hepsi bir arada demişler yeni herhalde) yorumlarda birkaç yabancı arkadaş ssd'sinin yandığından bahsetmişti, yine de ürünün genel puanı baya yüksek. 10gbps hız da tamamen palavra geliyor bana.

bende var aliexpress kampanyasından almıştım 2 sene önce . ısınmaması için içinde ped var ama yine de ısınıyor ama ateş gibi de olmuyor. hem type c hem usb çıkışlı kablosu var. kablolar dahil ugreen malzeme kalitesi farkettiriyor. eline alan bunu nerden aldın ben de alayım diye soruyor. ben memnunum tavsiye ederim

tavsiye ederim ben kullanıyorum samsung 990 pro ile gram ısınma yaşamadım.

Arkadaşlar merhaba,
Telegram'a kurmuş olduğum fiyat takip botuna düştü demin, Ugreen'in 10gbps m.2 ssd kutusu baya bi indirime girmiş. Normalde 2600 civarıydı şuan 1545 tl'ye düşmüş.
Boşta m.2 ssd'si olan veya harici diske çevirmek isteyen varsa fiyat iyi gibi, ihtiyacı olan baksın.
UGREEN M.2 NVMe SSD Kutusu (10Gbps)
Aldım ve aide etmiştim. Çalışmamıştı bendeki depo ürünüydü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,492
Üyeler
199,172
Son üye
HızlıYazan

Geri