Tüketici hakem heyetine verinMesele aslında Müşteri Hizmetlerinin tutumu. Canlı Chat'i şak diye sonlandırıyolar. Bugün mesela bir tanesi aynı ürünü size iade olmadan göndeririz dedi ve başkasına yönlendirdi. Yönlendirdiği kişi ise aynı ürün aynı paraya olmaz siz satın altın biz size kalan tutarı amazon çeki olarak veririz dedi ve o da başkasına aktardı. Son kişide iki işlemide yapamayız dedi. Derdim ekran kaydı alıp hakem heyetine vermek ama çat diye kapattılar kayıt alamadım. Sonrasında ise uğraşmadım insanda enerji bırakmıyorlar.
evet öyle yapacağımTüketici hakem heyetine verin
Mesele aslında Müşteri Hizmetlerinin tutumu. Canlı Chat'i şak diye sonlandırıyolar. Bugün mesela bir tanesi aynı ürünü size iade olmadan göndeririz dedi ve başkasına yönlendirdi. Yönlendirdiği kişi ise aynı ürün aynı paraya olmaz siz satın altın biz size kalan tutarı amazon çeki olarak veririz dedi ve o da başkasına aktardı. Son kişide iki işlemide yapamayız dedi. Derdim ekran kaydı alıp hakem heyetine vermek ama çat diye kapattılar kayıt alamadım. Sonrasında ise uğraşmadım insanda enerji bırakmıyorlar.