Popeyes "Hayırlı Olsun" Dedi ama 1 Haftadır Aramadı (Normal mi?)

batu46171

80+
Reaksiyon skoru
0
Geçen hafta cuma günü Popeyes şubesine giderek iş başvurusunda bulundum. Öğrenci olduğumu ve yaz dönemi boyunca 3 ay çalışmak istediğimi belirttim. Yaşımın işe alım için yettiğini şube de biliyor. Görüşme sırasında oldukça olumlu konuştular, başvuru formunu doldurdum ve hatta "Hayırlı olsun" dediler. Ancak bu görüşmenin üzerinden neredeyse bir hafta geçmesine rağmen henüz herhangi bir dönüş alamadım, aramadılar.
Fast-food sektöründe öğrenci olarak yazlık iş başvurularında onay ve işe başlama süreçlerinin bu kadar uzaması normal midir? Konu hakkında bilgisi veya benzer tecrübesi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Hayırlı olsun diyip almazlarsavayip kanka saçmalık bir bilgim yok normal.i ama ayıp rtmisler

Hemen dönüş yapmıyorlar ben İnternet üzerinden başvuru yapmıştım geç dönüş yapmışlardı

Geçen hafta cuma günü Popeyes şubesine giderek iş başvurusunda bulundum. Öğrenci olduğumu ve yaz dönemi boyunca 3 ay çalışmak istediğimi belirttim. Yaşımın işe alım için yettiğini şube de biliyor. Görüşme sırasında oldukça olumlu konuştular, başvuru formunu doldurdum ve hatta "Hayırlı olsun" dediler. Ancak bu görüşmenin üzerinden neredeyse bir hafta geçmesine rağmen henüz herhangi bir dönüş alamadım, aramadılar.
Fast-food sektöründe öğrenci olarak yazlık iş başvurularında onay ve işe başlama süreçlerinin bu kadar uzaması normal midir? Konu hakkında bilgisi veya benzer tecrübesi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
başvuru formu doldurman tek başına yeterli değil, evrak listesi verildiyse onları hazırlayıp götüreceksin ondan sonra resmi olarak başlarsın.

Kurumsallarda süreç uzaması normal, bir hafta normalde bir şey değil.

surda calısan bırı aydınlatsın yıyıp ıcebılıyonuzmu ya da kankanız geldı patates free falan oluyomu

surda calısan bırı aydınlatsın yıyıp ıcebılıyonuzmu ya da kankanız geldı patates free falan oluyomu
puan sistemi var çalıştıkça puan birikiyor . Onla ne almak istersen al ama beleş yok .
Onu bunu geçde bana bunların gizli tarifi lazım 😂 en azından ranch sosun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,276
Üyeler
198,940
Son üye
legolas94

Geri