Anakart Soketin Üzerindeki Çizik Gibi İzler

dogkn.21

80+
Reaksiyon skoru
4
Dostlar selamlar pc topladığım gün anakartı kasaya montajlamadan önce fotosunu çekmiştim bugün fark ettim soketin etrafında çizik şekilde çizgiler var bunlar normal mi yoksa anakart kullanılmış bir anakart mı

Ekler

• 1000014472.webp
    1000014472.webp
    293.4 KB · Hit: 43
Anakartta çizik yok. Soketteki metal aparatı diyorsan üretim hatası olabilir.

Son düzenleme:
Herhalde asus prime o herhangi bir çizik vs göremedim ben kendi çizgileri ve desenleri dışında sen onları çizik olarak algılıyor olabilirmisin acaba

Dostlar selamlar pc topladığım gün anakartı kasaya montajlamadan önce fotosunu çekmiştim bugün fark ettim soketin etrafında çizik şekilde çizgiler var bunlar normal mi yoksa anakart kullanılmış bir anakart mı
Sistemde bir kararsızlık yoksa sıkıntı etme. Zaten oradaki çizik dediğin karartidan bir şey olmaz o işlemciyi tutuyor.

Herhalde asus prime o herhangi bir çizik vs göremedim ben kendi çizgileri ve desenleri dışında sen onları çizik olarak algılıyor olabilirmisin acaba
Hocam metal plakadan bahsediyorum fotoda ne kadar belli ama soketin metal çerçevesinin üzerinde çizgi ve nokta şekilde iz var ondan sordum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistemde bir kararsızlık yoksa sıkıntı etme. Zaten oradaki çizik dediğin karartidan bir şey olmaz o işlemciyi tutuyor.
Fps ve sıcaklık değerlerim normal sorunsuz. Ama kullanıldı mı diye içimde kurt oluştu

Anakartta çizik yok. Soketteki metal aparatı diyorsan üretim hatası olabilir.
Bunlardan bahsediyorum hocam

Ekler

• 1000014474.webp
    1000014474.webp
    124.7 KB · Hit: 16
  • 1000014478.webp
    1000014478.webp
    95 KB · Hit: 15
Hocam metal plakadan bahsediyorum fotoda ne kadar belli ama soketin metal çerçevesinin üzerinde çizgi ve nokta şekilde iz var ondan sordum

Fps ve sıcaklık değerlerim normal sorunsuz. Ama kullanıldı mı diye içimde kurt oluştu

Bunlardan bahsediyorum hocam
O da daha önce kullanıldığına işaret dostum soğutucu izleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,342
Üyeler
199,341
Son üye
İbrahim1029