🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Hocam attığım videodaki modu biraz uğraşıp yaparsanız. Keyboil marka yağ ile. Gerçekten işe yarıyor. Eski aula klavyemde de aynı sorun vardı o modu yapmıştım hiç ses çıkmıyor tik tik sesi. Çok uğraşmamak için bazen işe yarayan bir çözüm olarak : Space tuşunun içini biryerlere değmeyecek şekilde switch ve switch ve stablerin kenarlarına gelmeyecek şekilde hamur yapıştırıcı ile doldurun. Amaç space tuşunun ağırlaşmasını sağlamak. Ağır space tuşu ile kullanınca o tik tik sesi çoğu zaman gidiyor. Ve space tuşunun sesi de artı olarak bayabi tok oluyor. Biraz uğraşırsanız sorun çözülür yani. Stok stabler maalesef çok iyi değil.

Hocam attığım videodaki modu biraz uğraşıp yaparsanız. Keyboil marka yağ ile. Gerçekten işe yarıyor. Eski aula klavyemde de aynı sorun vardı o modu yapmıştım hiç ses çıkmıyor tik tik sesi. Çok uğraşmamak için bazen işe yarayan bir çözüm olarak : Space tuşunun içini biryerlere değmeyecek şekilde switch ve switch ve stablerin kenarlarına gelmeyecek şekilde hamur yapıştırıcı ile doldurun. Amaç space tuşunun ağırlaşmasını sağlamak. Ağır space tuşu ile kullanınca o tik tik sesi çoğu zaman gidiyor. Ve space tuşunun sesi de artı olarak bayabi tok oluyor. Biraz uğraşırsanız sorun çözülür yani. Stok stabler maalesef çok iyi değil.
hocam garantiyi bozmaktan korkuyorum ya

Stab modu garantiyi bozmaz bence. Yerinden çıkabilen bir parça zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Garantiye göndereceğiniz zaman o küçük bandı çekip çıkarırsınız.
garantiye yollayabilirsiz dediler ama bu olay için 10 gün klavyesiz kalmak ne kadar mantıklı bilmiyorum bir de inceleyecekler vs

Şu klavye tasarım olarak bir bana mı hoş gelmiyor yahu?

garantiye yollayabilirsiz dediler ama bu olay için 10 gün klavyesiz kalmak ne kadar mantıklı bilmiyorum bir de inceleyecekler vs
Garantiden düzelttik diye gönderirler iki gün sonra tekrar başlar %90. Bu bütçedeki klavyelerde genel olarak olan bir sorun. Evde 15 20 dakika uğraşla çözülebiliyor. Ben garantiyi de etkilemeyeceğini düşünüyorum. Bana genel olarak modlarda klavyeye zarar vermediğiniz sürece garanti dışı kalmaz dediler.

Bu klavyenin FR4 olanında switchleri kolayca çıkarmanın bir yolu var mı? Kendi switch pullerını kullanırken o kadar zorlamak gerekiyor ki klavyeye zarar gelecek diye korkuyorum.

Bu klavyenin FR4 olanında switchleri kolayca çıkarmanın bir yolu var mı? Kendi switch pullerını kullanırken o kadar zorlamak gerekiyor ki klavyeye zarar gelecek diye korkuyorum.
Gayet rahat çıkarıyorum ben FR4 Plate.

Allah Allah Dark World'ün switchlerini çok rahat çıkarttım ben. Switchleri Akko Creamy Purple ile değiştirdim sesi müthiş oldu. Alt ve üstteki klipsleri düzgün tuttuğunuza emin misiniz?

Şu puller işini görür. Bende de fr4 plate + smoothie switchler var. Smoothilerin housingi çok stabil olduğu için normal puller ile çıkarmak çok zor oluyor, bunla rahatça çıkarıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,881
Üyeler
199,241
Son üye
metin376

Geri