Steelseries Arctis Nova 5x Wireless mı Alnıır mı?

Niqotein

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
10000
Uzun süredir kablosuz bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Araştırmalarım sonucunda iki model arasında kaldım:

• SteelSeries Arctis Nova 5X Wireless
  • SteelSeries Arctis Nova 7 Gen 2 Wireless
Bu iki kulaklık hakkında kullanan veya detaylı bilgisi olan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Sizce bu modeller alınır mı, yoksa aynı fiyat bandında daha iyi alternatifler var mı?

Oyun tarafında genellikle FPS oynamıyorum. Ara sıra CS2 ve Valorant oynuyorum ama çoğunlukla League of Legends ve Minecraft oynuyorum. Bunun dışında film, dizi izlemeyi ve müzik dinlemeyi de seviyorum. Bu yüzden benim için sadece oyun performansı değil; ses kalitesi, konfor, mikrofon, kablosuz bağlantı kalitesi ve uzun ömürlü olması da önemli.

Kullanan veya karşılaştırma yapmış olanların yorumlarını ve tavsiyelerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Uzun süredir kablosuz bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Araştırmalarım sonucunda iki model arasında kaldım:

• SteelSeries Arctis Nova 5X Wireless
  • SteelSeries Arctis Nova 7 Gen 2 Wireless
Bu iki kulaklık hakkında kullanan veya detaylı bilgisi olan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Sizce bu modeller alınır mı, yoksa aynı fiyat bandında daha iyi alternatifler var mı?

Oyun tarafında genellikle FPS oynamıyorum. Ara sıra CS2 ve Valorant oynuyorum ama çoğunlukla League of Legends ve Minecraft oynuyorum. Bunun dışında film, dizi izlemeyi ve müzik dinlemeyi de seviyorum. Bu yüzden benim için sadece oyun performansı değil; ses kalitesi, konfor, mikrofon, kablosuz bağlantı kalitesi ve uzun ömürlü olması da önemli.

Kullanan veya karşılaştırma yapmış olanların yorumlarını ve tavsiyelerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Steelseries arctis nova 5 kulagımda rahat zaten kademeyi ayarlayabiliyorum konfor konusunda sıkıntı yok ses kalitesi bayagı iyi ince sesleri cok iyi falan veriyo net bir şekilde diğer kulaklıklardan
Mikrofonu gayet yeterli olacaktır kaliteli mikrofon zaten oyunlarda ses falan gayet iyi kastırıyo ama 1 2 tane sarkıda ses patlaması yasadım 2.4 de sonradan düzeldi ama bu fiyata alınmaz ben 5.5k ya almıstım fiyatı cok yükselmis

Var mı önerebileceğiniz bakmamı tavsiye ettiğiniz bir kulaklık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,224,255
Üyeler
198,725
Son üye
Dnzhb

Geri