🔥İndirim Havit Gamenote H2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺1999

Alın, aldırın. Kulaklık 274 gram, mikrofonu ise 8 gram; toplam ağırlığı 282 gram. Buna rağmen taktığınız anda ağırlığını unutuyorsunuz. Kafa bandındaki sünger ince değil; kalın, dolgun ve oldukça kaliteli.
Maksimum ses seviyesi fazlasıyla yüksek. Yüksek sesle müzik dinlemeyi seven biri olarak beklentimin de üzerine çıktı. Üstelik en yüksek ses seviyesinde bile hiçbir cızırtı, distorsiyon veya benzeri bir sorun olmuyor.
Konfor: 10/10 Ses: 10/10 Mikrofon: 9/10 (1 puanı gürültü engelleme özelliği olmadığı için kırdım. Zaten bu özelliği iyi olan kulaklıklar 5k dan başlıyordur)
Ha bir de, kapatmayı unutursanız kendini 25-30 dakika sonra otomatik olarak kapatıyor. Kablosuz cihazlarda en önemli özelliklerinden biri bu. Bazen kapatmayı unutarak çıkarıyorum öylece kalıyor. Ertesi gün elime aldığımda şarjı %10'a düşmüş olunca sıkıntı yaratıyor.

Son düzenleme:
2 gün önce kendi sitesinde 1699tl ye düşmüştü aceleniz yoksa bekleyin yeni çıktı sayılır zaten kroniği varmı yokmu belli değil.kaçırılmıyacak fiyatta değil bence

2 gün önce kendi sitesinde 1699tl ye düşmüştü aceleniz yoksa bekleyin yeni çıktı sayılır zaten kroniği varmı yokmu belli değil.kaçırılmıyacak fiyatta değil bence
Büyük ihtimalle salı indirimine 3-4 hafta gireceğini sanmıyorum. Stok biterse bir daha gelmeme ihtimali de var.

n9 un aynısı n9 bıldıgım kadarıyla damgalanmadı bundada sorun olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben diğer havit kablosuz kulaklıklardan yola çıkarak fıyatının dusmeyecegını aksıne en ıyı ıhtımalle sabıt kalacagını dusunuyorum cunku
1783012812975.webp

1783012840576.webp

1783012859229.webp

havitin diğer populer kablosuz kulaklıklarının 6 aydakı fıyat degısımı bu sekılde düşerse cok dusmuyır ama artınca artıyor en ıyı ıhtımalle belkı 1499tl gıbı fıyatlara düşebilir alıp almamak size kalmış ancak ben şuan bu kulaklığın 1700-1800 gibi fıyatlara bedava oldugunu düşünüyorum öte yandan aynı kulaklıgın atk logolusu 3k tl cıvarında

Son düzenleme:
Ses kalitesi konforu çok iyi onu diyim sizlere ama ben cs2 ses kasamadım mağaza iademi aldı ama ürün aklımda kaldı sebebi rahatlığı en kötü hikaye oyunda iyi olur terlemeden oynarsın

dün param olsa alırdım Razer BlackShark V3 yarı fiyatına Amazon satıcı gönderici dev indirim düştüydü alt modeli X modeli değildi V3 orta modeliydi

Ekler

• 1000150374.webp
    1000150374.webp
    127.6 KB · Hit: 34
  • 1000150372.webp
    1000150372.webp
    58.6 KB · Hit: 34
dün param olsa alırdım Razer BlackShark V3 yarı fiyatına Amazon satıcı gönderici dev indirim düştüydü alt modeli X modeli değildi V3 orta modeliydi

Amozon dışında almam iade etmem gerekebilir sesi nasıl felan denicektim mağazada sesi iyiydi denedim teşhir ve amazon satıcılı razer ürünleri kırılırsa amazon arkanda duruyor ama v3 modellerinde kırılma yok şuana kadar

Arkadaşlar konu dışı Nova 3 x kablosuz 3 bine alınır mı? kırılma olayı yaşanırmı nasıldır iş görürmü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,327
Üyeler
198,745
Son üye
raihoku

Geri