Sarımsaklı Plajına Yakın Konaklama

hard polo

80+
Reaksiyon skoru
17
hocam sarımsaklı plajı tarafına gitmeyi düşünüyoruz ama uygun bir otel keşfedemedim oraya gidip konaklayan birisi varsa nerede konakladığı hakkında bilgi verebilir mi? teşekkürler.

hocam sarımsaklı plajı tarafına gitmeyi düşünüyoruz ama uygun bir otel keşfedemedim oraya gidip konaklayan birisi varsa nerede konakladığı hakkında bilgi verebilir mi? teşekkürler.
Kamu kurumlarında çalışan tanıdığınız varsa vilayetler evi çok güzel bir bakın derim.

hocam pansiyonlar var , bence gene pahalı ama uygunlar bir tık . Birde sarımsaklıya yakın Burhaniye Ören var . Küçük bir yer ama ben beğenmiştim . Bir araştır

Biz rum evinde kalmıştık ama yuruyerek uzak kalabilir plaj. Onun disinda kucuk bir otelde kaldik plaja 0

Apartta kalmıştım. İki sene önce sanırım gecelik 2.5k dı. Sadece uyumaya girmiştim ama iyiydi. Hatta denize 5 dk bile yürümüyordum iki köşe dönünce denizdeydim ismini hatırlarsam yazarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,489
Üyeler
198,774
Son üye
KaraRuh01

Geri