Csfloat Çekim Yaparken Hangi Hesabı Kullanmalıyım

pexxrd

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
557
Merhabalar csfloattan 446 dolarlık bi işlemim oldu bi kaç yerde gördüğüm üzere usd döviz hesabı açıp çekim yaptım fakat TL ibanına çekim yapmam yeterliymiş otomatik çeviriliyormuş stripte şuan para ödendi olarak gözüküyor 2 gündür sonuç ne olacak ödeme yöntemini güncelleyeyimmi yoksa para stripe geri felan mı gelicek bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur

Merhabalar csfloattan 446 dolarlık bi işlemim oldu bi kaç yerde gördüğüm üzere usd döviz hesabı açıp çekim yaptım fakat TL ibanına çekim yapmam yeterliymiş otomatik çeviriliyormuş stripte şuan para ödendi olarak gözüküyor 2 gündür sonuç ne olacak ödeme yöntemini güncelleyeyimmi yoksa para stripe geri felan mı gelicek bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur
Muhtemelen para csfloat'a geri dönecek. Daha sonrasında tr ibanına çekim yaparsan gelmesi 1 haftayı bulabilir. Bu tarz işlemlerde paranın kaybolması imkansız gibi bir şeydir. Sadece hatalı çekimden dolayı süreyi uzatmış oldun dostum.

para geri gelcek tr ibanına çekeceksin o sıra 1-2 gün sürüyor 1 hafta falan değil

GÜNCELLEME
ARKADAŞLAR DÖVİZ HESABIMA ÇEKMEME RAĞMEN BUGÜN SABAH TL HESABIMA DÜŞTÜ PARA
TAVSİYE OLARAK SKİN LAND KULLANIN TÜRKİYE DAHİL KRİPTO ÇEKEBİLİRSİNİZ HİÇ UĞRAŞMADAN DAHA HIZLI ÖDEME ALIRSINIZ

GÜNCELLEME
ARKADAŞLAR DÖVİZ HESABIMA ÇEKMEME RAĞMEN BUGÜN SABAH TL HESABIMA DÜŞTÜ PARA
TAVSİYE OLARAK SKİN LAND KULLANIN TÜRKİYE DAHİL KRİPTO ÇEKEBİLİRSİNİZ HİÇ UĞRAŞMADAN DAHA HIZLI ÖDEME ALIRSINIZ
skinlande bakarken fiyat karşılaştırması yapmak da iyi olur. bazen ölü fiyat alıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,150
Üyeler
198,702
Son üye
solozebra

Geri