Tchibo 10kg Kahve Alana Kahve Makinası Hediye

Kahve kg fiyatı 2000tl 20k ya hem makina hem de 10kg kahve alınmış oluyor bana uygun geldi fiyatı normalde 1200tl fln diye biliyorum kahvenin kg si makine iyi duruyor 9k ya fln geliyor
https://www.tchibo.com.tr/c/kahve-h...oAS5Iw&wt_uk=9e4de93b04ef411a8de73fdcb245035b

Normalde tchibo kahvenin kilosunu kampanya yada indirimle bin lira civarinda aliyorum yani 10 kilosu yaklasik 10 bine geliyor. Verdigi makina oyle cok iyi bisey degil fiyaylari sisirmis gibi makina veriyorum diyerek.

Bütçe varsa düşünmeden bu cihazı alabilirsiniz bence gerçekten kaliteli olduğunu düşünüyorum bir kaç incelemesini incelemiştim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam temizliği zahmeti zaten ne istediğinizi bilerek aldığınızda bunlar dert olmuyor ama bilinçsiz alışveriş sonucunda bunları yaşıyor insanlarımızda hala bilinçli bir tüketici profili yok maalesef ben alacağım cihazı 1 hafta araştırırım geldiğinde neyle karşılaşacağımı bilmek için e bildiğim içinde bunlar benim için dert olmuyor açıkcası bana garip geliyor bu tarz şikayetler.
Haklısınız tabii ki hocam önce neyi istedimizi bilmek sonra isteklerimizi en iyi şekilde FP olarak karşılayabilecek bir ürün bulmak önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,900
Üyeler
199,242
Son üye
Durawin

Geri