60k Ya Kadar Oyun ve Ders İcin Laptop Onerisi

ierenb61

80+
Reaksiyon skoru
0
yani genel olarak oyun ve arada ders calismak icin kullanacagim oyun oynarken fan sesinde soeun yok ama bostayken de ucak kaldirmasini istemiyorum aklimda su 2 model var

su ikisi var lenovo icin anakart sorunu hp icin ise genel hall sensor problemi ile karsilasyim ve hp genel olarak da alinmaz diyorlsrdi sizin fikriniz nedir

omenin 400nit olmasi ve 1tb ssd olmadi daha cok cezbetti ama iste hp alinmaz diyenler yuzunden de dusunuyorum

loq serisine bence hiç girme alacaksan legion en sağlamı, yani forumlardan ve araştırmalarımdan gördüğüme göre

Biliyorum verdiğin fiyatın 10 Bin TL üzerinde ama 32 gb ramli model bu. 16 gb ram olanı kalmamış sanırım hiçbir yerde. Günümüzde bu fiyata güncel ve 32 gb ddr5 ram olan bir laptop zor bulunuyor ki MSI Katana giriş-orta seviyenin en iyilerinden

Biliyorum verdiğin fiyatın 10 Bin TL üzerinde ama 32 gb ramli model bu. 16 gb ram olanı kalmamış sanırım hiçbir yerde. Günümüzde bu fiyata güncel ve 32 gb ddr5 ram olan bir laptop zor bulunuyor ki MSI Katana giriş-orta seviyenin en iyilerinden
maalesef cikamam +10k daha :(

asus tuflar cok fazla isiniyor diye biliyorum dogru mu hocam
Bununla kıyas edilmez ama bende eski bir tuf var Lenovo Thinkpadimden daha serin çalışıyor. İnceleme videoları var içindeki soğutma bloğunu gösteriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,124
Üyeler
198,696
Son üye
Redis

Geri