Havit Gamenote H2015 Pro Kablosuz Bağlantı Yardım

lSincapl

80+
Reaksiyon skoru
2
Bu kulaklığı kablosuz bir şekilde dongle ile bir türlü kullanamıyorum. 6 saat falan şarjda kaldı, şimdi deneme amaçlı taktığımda pairing deyip kalakalıyor. Usb ile kablolu kullanırken hiçbir sıkıntı yaşamıyorum, kulaklığı dongle ile kullanan arkadaşlar nasıl bağladılar yardımcı olabilirler ise çok teşekkür ederim.

Bu kulaklığı kablosuz bir şekilde dongle ile bir türlü kullanamıyorum. 6 saat falan şarjda kaldı, şimdi deneme amaçlı taktığımda pairing deyip kalakalıyor. Usb ile kablolu kullanırken hiçbir sıkıntı yaşamıyorum, kulaklığı dongle ile kullanan arkadaşlar nasıl bağladılar yardımcı olabilirler ise çok teşekkür ederim.
2.4 moduna al bluetoothtta kalmıstır

kapama tuşuna kısa basınca mod değiştiriyor usb modunda kalmıştır

İade edin büyük ihtimalle size alıcısı sorunlu bir ürün gelmiş.

Bugün yine denedim yine aynı durum, iade etmek yerine yeni dongle istesem gönderirler mi acaba ya da ekstra olarak satıyorlar mıdır ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,656
Üyeler
199,408
Son üye
denizprime

Geri