Açıktan 2. Üniversitede Ne Okunur?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
62,250
Merhabalar, aklımda yönetim bilişim sistemleri ya da bilgisayar programcılığı var. Bu bölümlerden hangisi okunur hangisi daha iyidir? Okuyan varsa bilgilendirebilir mi?

Bir de tarih okumak istiyorum. Aynı anda farklı üniversitelerden 2 bölüm okunabilir mi açıktan?

Aciktan YBS okumak iyi bir tercih. Zaten lisans okuyorsan ön lisans okumana gerek yok zaman kaybı olur.
Ybs olmasa da yine lisans secmeni tavsiye ederim.

Merhabalar, aklımda yönetim bilişim sistemleri ya da bilgisayar programcılığı var. Bu bölümlerden hangisi okunur hangisi daha iyidir? Okuyan varsa bilgilendirebilir mi?

Bir de tarih okumak istiyorum. Aynı anda farklı üniversitelerden 2 bölüm okunabilir mi açıktan?
Ben bpr okudum boş bolum

Bilgisayar programcılığı okuyorum 1 dönem kaldı sorun varsa yardım ederim

Bilgisayar programcılığı okuyorum 1 dönem kaldı sorun varsa yardım ederim
YBS öneriyorlar gibi ama ikisi arasındaki farkı bilmiyorum sadece. Bilgisayar programcılığı nasıl bir bölüm. Amacım bana bir şeyler katsın yani bu bölümlerle alakalı bir meslek yapmayacam.

YBS öneriyorlar gibi ama ikisi arasındaki farkı bilmiyorum sadece. Bilgisayar programcılığı nasıl bir bölüm. Amacım bana bir şeyler katsın yani bu bölümlerle alakalı bir meslek yapmayacam.
Yani bir şey katsın der isen programcılığı pek önermiyorum. Biraz klişe ama şey gibi hani kendi bünyesinde 1. ve 2. sınıfta c+ python c# gibi tek tük diller soruluyor onun harici işte bilişim hukuku geçmişi internet vs vs diye gidiyor. Bu aslında yazılımla ilgilenip de normalde üniye niyeti olmayıp sonradan "ik görünce en azından daha inandırıcı olsun" demek için var gibi. YBS ise daha kapsayıcı bir nişe sahip gibi, programcılık ona göre daha dar kalıyor.

Meslek olarak yapmayacaksan O KADAR da işine yarayacağını sanmıyorum. Kamu yönetimi oku hukuk falan öğrenirsin hukuki görüş lazım olunca sana geliriz.

Meslek olarak yapmayacaksan O KADAR da işine yarayacağını sanmıyorum. Kamu yönetimi oku hukuk falan öğrenirsin hukuki görüş lazım olunca sana geliriz.
İyi dedin reis valla okunacak bölüm çok hepsini sırayla okumak lazım. Niye sana gelemiyoz mezuniyet yandı galiba

İyi dedin reis valla okunacak bölüm çok hepsini sırayla okumak lazım. Niye sana gelemiyoz mezuniyet yandı galiba
Valla ne yapıp edip verdik bütleri. ALLAHIN CEZASI ORTALAMA 2.99'DA KALDI 3 OLSA ONUR BELGESİ ALACAKTIM İNTİHAR EDECEM
HAFTAYA CENAZEME GELİN. EREN GELMESİN.

Valla ne yapıp edip verdik bütleri. ALLAHIN CEZASI ORTALAMA 2.99'DA KALDI 3 OLSA ONUR BELGESİ ALACAKTIM İNTİHAR EDECEM
HAFTAYA CENAZEME GELİN. EREN GELMESİN.
O Sırada benim 2.54 Ortalama olur gibi

😎

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,043
Üyeler
199,275
Son üye
chokqu