Öneri Çift Kollu Monitör Tutucu Öneri

Reaksiyon skoru
54
Merhaba elimde 25 inç 1K monitör var yanına da 27 inç 2K monitör düşünüyorum bunun için AMORTİSÖRlü ve çift kollu bir monitör tutucu alacağım. Hem bazen üst üste koymak ama genelde de birini solda birinide sağ tarafta kullanacağım bunun için güzel bir kalitede monitör tutucu önerirseniz sevinirim.

Çift kolu monitör tutucular kullanışlı değil. İki monitörü istediğin gibi konumlandıramıyorsun çünkü ikisi de sürekli birbirine çarpıyor, engelliyor. Alan herkes bir değil bin pişman. Bu yüzden 2 farklı North Bayou tekli monitör kolu öneririm. Yok ben yine de ikili alacağım diyorsan da keza aynı şekilde North Bayou marka alabilirsin sana kalmış.

çift alma tek tek al deneyimleyen biri olarak söylüyorum

Çift kolu monitör tutucular kullanışlı değil. İki monitörü istediğin gibi konumlandıramıyorsun çünkü ikisi de sürekli birbirine çarpıyor, engelliyor. Alan herkes bir değil bin pişman. Bu yüzden 2 farklı North Bayou tekli monitör kolu öneririm. Yok ben yine de ikili alacağım diyorsan da keza aynı şekilde North Bayou marka alabilirsin sana kalmış.
evet çok doğru söylüyor dostum monitörlerin büyüklüğüne göre değişir tabii ki fakat kesinlikle konumlandırma yaparken zorluk çekiyorsun bende kullanıyordum nb f80 modelini fakat bir süre sonra saçma konumlandırılmadan dolayı söküp monitörleri kendi ayaklıklarıyla kullanmaya başladim. O yüzden kesinlikle tekli tekli alıp kullanman daha doğru olucaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,039
Üyeler
199,272
Son üye
Emirhansyusan

Geri