federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,795
5000 liralık monitör için bunu yapıyorsa artık bir şey diyemiyorum...Monitör sattım hocam 5000 civarı.
5000 liralık monitör için bunu yapıyorsa artık bir şey diyemiyorum...Monitör sattım hocam 5000 civarı.
Ben de ona şaşırdım, hatta akşam saat 10'da 200-300 lira için pazarlık yaptık falan. Reis git OLED al bari böyle bir şey yapacaksan.5000 liralık monitör için bunu yapıyorsa artık bir şey diyemiyorum...
Bir şey çıkacağını sanmıyorum ya umarım çıkmaz.Ben de ona şaşırdım, hatta akşam saat 10'da 200-300 lira için pazarlık yaptık falan. Reis git OLED al bari böyle bir şey yapacaksan.![]()
Numaranın gitmesi garip, tesadüf olacağını sanmıyorum. Umarım geri göndermez de süre dolunca para hesaba geçer en azından.Bir şey çıkacağını sanmıyorum ya umarım çıkmaz.
Ne kadar süre var onaylaması için?Numaranın gitmesi garip, tesadüf olacağını sanmıyorum. Umarım geri göndermez de süre dolunca para hesaba geçer en azından.
Tam 24 saati kaldı. Dün akşam alıcıya ulaştı, iyi niyetli düşünüp işten güçten vakit bulamamıştır pazar günü bakar dedim ama...Ne kadar süre var onaylaması için?
Olaya bak. Paramgüvende'ye güvenemeyeceksek niye var bu uygulama? Her şeyi elden satıyorum hep böyle yapıcam.Arkadaslar Sahibinden Param guvende ıle telefon sattım . Alıcı telefon kargolandıktan sonra hemen hesabını kapattı. Kargo teslim edıldı , urunu onaylamadı. son 1 saat kala tuttu urunu ıade ettı. Aklıma gelen kesın telefonu ya değiştirdi , ya parcalarını aldı ya da bozuk olanla değiştirdi. Şimdi Telefon kargoyla bana gerı gelecek eger boyle bısey olduysa ben ne yapacagım ne yapabılırım ?
Annesinin adına açmış olabilir hesabı annesinin sicilinin içine edecek oe, bu arada bizim arkadaş thh nin kağıdını mail ile sahibindene atınca işlemi dondurmuşlardı sende neden öyle yapmadılar bilmiyorum.kral var zaten butun alıcı bılgılerı . Zonguldak çaycumada ta** or** dıye bır eleman. sahıbınden kullanıcı adı ıse Ayse O. savcılık hem sahıbındenden hem yurtıcı kargodan bu bılgılerın teyyıdını ve kesın bılgılerı ısteyecegını belırttı.
var var öyleleri sahibinden hesabı kadın gözüküyor konuşan kişi erkekAnnesinin adına açmış olabilir hesabı annesinin sicilinin içine edecek oe, bu arada bizim arkadaş thh nin kağıdını mail ile sahibindene atınca işlemi dondurmuşlardı sende neden öyle yapmadılar bilmiyorum.
Gerçekten çok var öylesi, asıl onlardan uzak durmak lazım. Benim monitörü sattığım isim de kadın ismi, kargo da onun adına çıktı.var var öyleleri sahibinden hesabı kadın gözüküyor konuşan kişi erkek![]()