🔥İndirim Donanım Arşivi 7500f- 5070 - 32 Ram OEM 68.499 TL- 9 Taksit

Valla 32 GB Ram olması avantaj. Buna en yakın AMD tabanlı RTX5070 sistem 16GB Ram ile Gamer.gen'de 60K civarlarına satılıyordu. Parça kalitesi muhabbeti ve Ram avantajı ile özellikle taksit avantajı ile bence tercih edilebilir. Bundan bir önceki sistemler tabii F/P olarak çok daha iyiydi ama bence bu da değerlendirilebilir şu piyasada.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ryaa
Birdaha uyarı yiyeceksek yiyelim bari.

CUSU diye Aliexpress RAM markası kullanılmış. Belki içinde ki çip iyi olabilir ancak soru işareti oluşturan bir markada sadece RAM 32 GB, full RGB, dual channel vb. demek çok komik. Ben buna güvenmek istiyorsam eğer teknik konuş, RAM çipini falan göster bana. PC Hocası her sistem videosunda PSU'nun içini açıyor mesela.

5060 ti olan nasıl
iyi gibi

Babalar günü Paraf kampanyası iade 5 bin ile 60 bin liraya gelen 245k - 32 GB - 570 Vatan sistemi üzerine baya bir sistem gelmez..Ramin birini alıp satsan 50 bine am5 sistem kuruyordun..pew pew

Hayal kırıklığı oldu ama ilerleyen zamanlarda illaki daha iyileri denk gelir..

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bakalım bu konuda kimlere elveda diyecez

Bana göre şuanki piyasada fiyat performans kasa için max düşünebileceğim rakam 40 45 k . 50 k lara cıkıldıgı zaman hatta 70 k lara cıkıldıgı zaman 7500f işlemci ile fiyat performans demek çok çok absürd bir terim olarak geliyor. Artık makul fiyat dengesi bozulmuş oluyor

Beyler pek fazla beğenmedim ama axess kartım var peşin fiyatına 9 taksit alsam mı bilemedim

Birdaha uyarı yiyeceksek yiyelim bari.

CUSU diye Aliexpress RAM markası kullanılmış. Belki içinde ki çip iyi olabilir ancak soru işareti oluşturan bir markada sadece RAM 32 GB, full RGB, dual channel vb. demek çok komik. Ben buna güvenmek istiyorsam eğer teknik konuş, RAM çipini falan göster bana. PC Hocası her sistem videosunda PSU'nun içini açıyor mesela.
işin kötü full msi ve 32gb ram yazdığı için ilanda yine çok satacaklar. İlanda marka modeller yazmıyor. Videoyu izlemeyen biri bu rami göremeyecek tabi satıcıya sormazsa

yani size göre hangisi daha mantıklı 32 gb ram 7500f kombinasyonu mu yoksa 16 gb ram 7800x3d kombinasyonumu. Yani fiyat performans demek için bu bantta artık 7800x3d olması zorunlu 68 69 k lara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,602
Üyeler
198,804
Son üye
ali G.

Geri