Lenovo Legion Mouse Sorunlu Mu ?

InFlamess

80+
Reaksiyon skoru
16
Lenovo legion m410 wireless mouseda sallayınca ön kısmında içinde parça hareket ediyor gibi tık tık ses geliyor. Ayrıca saliselik takılmalar yaşıyor ara sıra da olsa. Normal mi ilerde sorun çıkartır mı 14 gün geçmeden değişim yapabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim

Lenovo legion m410 wireless mouseda sallayınca ön kısmında içinde parça hareket ediyor gibi tık tık ses geliyor. Ayrıca saliselik takılmalar yaşıyor ara sıra da olsa. Normal mi ilerde sorun çıkartır mı 14 gün geçmeden değişim yapabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim
400 tl ye aldın değil mi ürünü ? , cidden bir ses varsa garantiye gönder değişim iste yada tamir

Aynen o yüzden iade istemiyorum değişim yaparlar mı uzun sürer mi işlemler tecrübesi olan var mı
Benim var zamanında 3050 lenovo tablet kullandım en az 1 hafta beklersin yasal sürede 15 güne kadar bekletirler , benim laptop bakımı 11 gün sürmüştü 12.günde bana geri iade ettiler

Benim var zamanında 3050 lenovo tablet kullandım en az 1 hafta beklersin yasal sürede 15 güne kadar bekletirler , benim laptop bakımı 11 gün sürmüştü 12.günde bana geri iade ettiler
satıcı değişim yapmayacak mı garantiye falan mı gönderecekler önce

var ama direk gelmiyor yasal süre 15 gün beklemek zorundasın servisteki ürünler için
Müşteri hizmetleri direk değişim yok ürün garantiye gider 20 gün beklersiniz garanti onay verirse stok varsa birebir değişim ya da muadil ürünle değişim olur dedi. 20 gün bekleyip bir de red ederlerse hiç uğraşmaya değmez gibi ya 2 yıl garantisi yok muydu internette satılan ürünlerin takılmalar normal mi bilemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,213
Üyeler
199,310
Son üye
John_Simit

Geri