🔥İndirim Ziraat Bankkart’A Özel Digitürk Yıldız Dolu Paket Aylık 359+1000₺ Bankkart Lira!

Dün itibariyle konudan görüp kk çıkarıp, dijital kartla sözleşme ve kurulumu tamamladım. Kartsız cihaz istedim. Mevcut turksat çanaktan gelen kabloyu boxa takip kurulumları tamamladı. Az önce de 1000 jet lira tanımlandı. Ama görüntü kalitesi 4K televizyonda daha kaliteli beklerdim, televizyonun kendi uydusundan çok farkı yok. Sırf beinler için aldık işte
usta görüntü kötümü ben kutulu baglatmayı düşünüyorum hatta kutulu olan bazı arkadasşalda eh işte diyor yol yakınken ıptvden devammı etsek bilememim varsa uzun kullanıcılar cevaplarsa sevinirim

usta görüntü kötümü ben kutulu baglatmayı düşünüyorum hatta kutulu olan bazı arkadasşalda eh işte diyor yol yakınken ıptvden devammı etsek bilememim varsa uzun kullanıcılar cevaplarsa sevinirim
İptvden iyidir 4k kadar kaliteli de değil hocam üzmez yani. 65 inch tv de keyif veriyo tabi 4k olsa tadından yenmezde connect den ve iptv den iyi

İptvden iyidir 4k kadar kaliteli de değil hocam üzmez yani. 65 inch tv de keyif veriyo tabi 4k olsa tadından yenmezde connect den ve iptv den iyi
orası öyle bi kere geçikme takılma donma olayı yok güzel tarafı 4k için ayrı para isterler galiba

Bunu şöyle değerlendirmeni tavsiye ederim. Akıcı yayın, gecikme yok ve fiyatta seni rahatsız etmeyecekse tercih edilebilir.

Dün itibariyle konudan görüp kk çıkarıp, dijital kartla sözleşme ve kurulumu tamamladım. Kartsız cihaz istedim. Mevcut turksat çanaktan gelen kabloyu boxa takip kurulumları tamamladı. Az önce de 1000 jet lira tanımlandı. Ama görüntü kalitesi 4K televizyonda daha kaliteli beklerdim, televizyonun kendi uydusundan çok farkı yok. Sırf beinler için aldık işte
4k için daha iyi kutu gerekiyormuş ek ücret var onu sordun mu Bein 4k kanalı izlemek için, çok saçma modül ile izlenebiliyormuş kaldırmışlar tv dahili uydusu daha konforlu bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

orası öyle bi kere geçikme takılma donma olayı yok güzel tarafı 4k için ayrı para isterler galiba
Bana kuruluma gelen ayrı çanak kurulacak 5000 tl gider dedi başka forumlarda okudum sinyal güçlüydü daha güçlü alıcı verdiler Bein sports 4k 400. kanal izliyorum yazıyor. Görüntü ip tv den net daha iyi ve geriden gelme yok.

4k için daha iyi kutu gerekiyormuş ek ücret var onu sordun mu Bein 4k kanalı izlemek için, çok saçma modül ile izlenebiliyormuş kaldırmışlar tv dahili uydusu daha konforlu bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bana kuruluma gelen ayrı çanak kurulacak 5000 tl gider dedi başka forumlarda okudum sinyal güçlüydü daha güçlü alıcı verdiler Bein sports 4k 400. kanal izliyorum yazıyor. Görüntü ip tv den net daha iyi ve geriden gelme yok.
Hayır duymadım. Bahsetmedi de gelen kişi. Tv dahili uydusu kesinlikle daha konforlu, tartışmasız

Kutulu üyeliğe zam gelmiş ilk gördüğümde şaşırmıştım bugün değerlendirmek istedim zam geldiğini gördüm Aylık bazda 419 TL olmuş.

Aynen çakal bunlar ziraat kampanyasında bile fiyat artmış kutulu

1000₺ indirimi aylık bazda düşersek Yıldız dolu paket aylık 275₺’ye geliyor.
Kutulu üyelikte aynı fiyat.
Yıldız dolu pakette tüm süperlig maçları + f1 + Avrupa maçları + film ve diziler var.

Ben 6 yıllık üyeyim. İptal için başvurmuştum bana bile az önce arayıp yıldız dolu paketi ana oda için 199₺'ye;
Yan oda için de 129₺'ye Avrupa maçlarını teklif ettiler.
Toplam 329₺'ye 12 ay taahhütlü.
Bende kabul ettim.

Alıntıyı görüntüle
Kutulunun ekstra bir olayı var mı? Zaten normal tv'yi de tivibudan izliyoruz.

Bankkart kampanyası linki uçmuş 1000tl puan hala geçerli mi acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,608
Üyeler
199,192
Son üye
megjegyezni

Geri