Assassin's Creed Shadows Türkçe Yama Önerisi

Reaksiyon skoru
2
Merhaba öncelikle herkese iyi forumlar.Ac Shadow'sun steam sürümü için Türkçe yama arıyorum.Bir tane buldum sinnerclown çeviriden ama cmd ile kuruyor pek güvenemedim.Yardımcı olursanız sevinirim

Oyuna 18 Haziran’da gelen güncelleme ile internetteki bütün ücretsiz yamalar patladı. Hiçbiri olmuyor. Sadece Animus güncellemiş yamayı. 200 lira verip almak zorunda kaldım geçen gün.

Apex Çevirisini de kalıcı olarak da satın alabilirsiniz.

Yapay zeka ₺60, Profesyoneli ₺125 satıyorlar. Kalıcı olarak hesabınıza ekliyor, istediğiniz zaman kullanabiliyorsunuz. Düzenli güncelleme atıyorlar, hata bildirirseniz de düzeltiyorlar.

Hocam oyunu alınca yamaya verecek para kalmadı.İngilizce de oynanırmı ?
Shadows'un ilgi çekici bir hikayesi yok, açıkçası İngilizce de oynanır.

Ama açıkçası %60-70 indirim görmeden ben almazdım. Ben Ubi+ ile iki ay ittire ittire 140 saat oynadım ve oyunu bitirmeden üyeliğe de devam etmedim. Çok indirime girince alır oynarım.

Steam'dan aldıysanız bence iade edin. Farklı AC'ler oynamadıysanız onlara bakın. Ubisoft'da ayrıca bu oyunlar daha ucuz oluyor. Ubisoft diğer platformlara verdiği payı, kendi sitesinde %20 indirim ile müşteriden daha az alıyor. Şu anda da %20 kod var.

PROMO20 kodunu sepete eklersen %20 indirim yapıyor. Tabii bir miktar fiyatı aşarsan yapıyor.

Shadows'un ilgi çekici bir hikayesi yok, açıkçası İngilizce de oynanır.

Ama açıkçası %60-70 indirim görmeden ben almazdım. Ben Ubi+ ile iki ay ittire ittire 140 saat oynadım ve oyunu bitirmeden üyeliğe de devam etmedim. Çok indirime girince alır oynarım.

Steam'dan aldıysanız bence iade edin. Farklı AC'ler oynamadıysanız onlara bakın. Ubisoft'da ayrıca bu oyunlar daha ucuz oluyor. Ubisoft diğer platformlara verdiği payı, kendi sitesinde %20 indirim ile müşteriden daha az alıyor. Şu anda da %20 kod var.

PROMO20 kodunu sepete eklersen %20 indirim yapıyor. Tabii bir miktar fiyatı aşarsan yapıyor.
Teşekkürler hocam,tek oynamadığım shadows kalmıştı. İndirime girince alayım dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,142
Üyeler
199,303
Son üye
Babahan

Geri