- Reaksiyon skoru
- 2
Merhaba öncelikle herkese iyi forumlar.Ac Shadow'sun steam sürümü için Türkçe yama arıyorum.Bir tane buldum sinnerclown çeviriden ama cmd ile kuruyor pek güvenemedim.Yardımcı olursanız sevinirim
Neden öyle olduki peki Sinnerclown'un çevirisini gördünüzmü.Oyuna 18 Haziran’da gelen güncelleme ile internetteki bütün ücretsiz yamalar patladı. Hiçbiri olmuyor. Sadece Animus güncellemiş yamayı. 200 lira verip almak zorunda kaldım geçen gün.
Hocam oyunu alınca yamaya verecek para kalmadı.İngilizce de oynanırmı ?Apex Çevirisini de kalıcı olarak da satın alabilirsiniz.
![]()
Assassin's Creed: Shadows - 2026 Türkçe Yama
Assassin's Creed: Shadows Türkçe yama yayınlandı. Tamamen insan çevirisi ve Steam, Epic Games, Ubisoft Connect ile uyumlu. Bu oyunu ve daha fazlasını Apex ile Türkçe oyna!apexyama.com
Shadows'un ilgi çekici bir hikayesi yok, açıkçası İngilizce de oynanır.Hocam oyunu alınca yamaya verecek para kalmadı.İngilizce de oynanırmı ?
Teşekkürler hocam,tek oynamadığım shadows kalmıştı. İndirime girince alayım dedimShadows'un ilgi çekici bir hikayesi yok, açıkçası İngilizce de oynanır.
Ama açıkçası %60-70 indirim görmeden ben almazdım. Ben Ubi+ ile iki ay ittire ittire 140 saat oynadım ve oyunu bitirmeden üyeliğe de devam etmedim. Çok indirime girince alır oynarım.
Steam'dan aldıysanız bence iade edin. Farklı AC'ler oynamadıysanız onlara bakın. Ubisoft'da ayrıca bu oyunlar daha ucuz oluyor. Ubisoft diğer platformlara verdiği payı, kendi sitesinde %20 indirim ile müşteriden daha az alıyor. Şu anda da %20 kod var.
PROMO20 kodunu sepete eklersen %20 indirim yapıyor. Tabii bir miktar fiyatı aşarsan yapıyor.