🔥İndirim Lenovo Legion 24.5" 0.5 Ms 320hz Ips Gaming Monitor 🔥5.699₺ ( Dip Fiyat )

Yüksek Hz monitör fiyatlarının böyle ucuzlaması güzel

Fiyat çok iyi 6.5kya almıştım kullanıyorum gayet iyi monitör

Değerli dostlar en kıl olduğum konu ölü piksel ve ışık sızması bu konuda bir video inceleme videosu ya da deneyimleyen arkadaşlar netleştirebilir mi

Değerli dostlar en kıl olduğum konu ölü piksel ve ışık sızması bu konuda bir video inceleme videosu ya da deneyimleyen arkadaşlar netleştirebilir mi
Ben kuponla birlikte 3000TL'ye aldım. 1 adet ölü piksel, 1 adet sıkışmış piksel mevcut şu anda. Çok önemsemedim uğraşmadımda farklı yerlerdeler gözüme bile çarpmıyorlar. Işık sızması biraz mevcut ya da bana özgü bilmiyorum. Karanlıkta kullanmıyorum beni pek etkilemiyor ama film vs izlesem az çok belli olurdu.

6100e almıştım ölü pixel yok ama ışık sızması var. Çok takıksanız rahatsız edebilir.

Bazı arkadaşlar IPS parlaması yani ips glow denilen şeyi Işık sızması olarak yorumluyorlar eğer ips glow ise kabulümdür çünkü bu bir kusur değil
Yani açıklamasını aslında o şekilde yapacaktım . Ama detaya inmek istemedim tam olarak ips ekrandan kaynaklı bir ışık sızması var . Diğer bahsettiğin durumu anlıyorum en azından benim ekranımda yok.

Ben kuponla birlikte 3000TL'ye aldım. 1 adet ölü piksel, 1 adet sıkışmış piksel mevcut şu anda. Çok önemsemedim uğraşmadımda farklı yerlerdeler gözüme bile çarpmıyorlar. Işık sızması biraz mevcut ya da bana özgü bilmiyorum. Karanlıkta kullanmıyorum beni pek etkilemiyor ama film vs izlesem az çok belli olurdu.
O nasıl kuponmuş öyle :D
Varsa bizde alalım.

Geri