❌İndirim Bitti! 1kg Nutella 200tl

proteinocean çikolatasını tadıbu falan kullandıktan sonra misafirlikte nutella yedim aşırı şekerli geldi. meğerse damak tadımız ne kadar şekere alışmış resmen kimyasal gibi geldi.
ocn onuda mi çıkarmış

Hem alasım var hemde ne gereği var diyor beynim ne yamam lazım 😅

150 TL'ye aldım ben :D

Geçen eve aldığımız 750 gram 4 günde bitti. Arada şeker ihtiyacın olunca kaşıklıyorsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Parasını geçtim çok fındık ya midem almıyor bir yerden sonra ve sürekli o yağı karıştır ye hiç konforlu değil.
Yok ya ben seviyorum tadını. Abartıp bir günde bir şişe yemedikçe sorun yok ama o yağı karıştırma meselesi çok can sıkıcı, onunda sebebi homojen olması için katkı maddesi ekleniyormuş diğer çikolatalarda bunda o katkı maddesi olmadığı için öyle.

Almayın, İçerik olarak artık palm yağı, %13 fındık,emülgatör ve aroma vericiler kullanıyorlar, az yiyin öz yiyin derim bimde fellas rafine şekersiz şekeri hurmadan olan %40 fındıklı fındık ve hindistan cevizi yağlı fındık kreması 199tl ye satılıyor tabi 315gr olması lazım ama içerik çok kaliteli ben şahsen sağlık açısından az ve öz yeme taraftarıyım züber nutzilla da çok güzel ancak o biraz pahalı

Kırık geliyormuş yorumlarda gördüm umarım kırık gelmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,224,255
Üyeler
198,725
Son üye
Dnzhb

Geri