PC Toplama: Parça Parça mı Hazır Sistem mi?

Hazır diyenlere aldırma, kendin topla kaliteli toplarsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca daha uyguna gelir. Firmalardan uzka dur
Hocam zaten en mantıklısı zaten tek tek toplamak

Ben montajı yapılmış şekilde eline teslim edilsin diye demiştim ama bunun için haddinden çok fazlasının ödenmesini saçma, mantıksız buluyorum

Hocam zaten en mantıklısı zaten tek tek toplamak

Ben montajı yapılmış şekilde eline teslim edilsin diye demiştim ama bunun için haddinden çok fazlasının ödenmesini saçma, mantıksız buluyorum
Senin attığın çok mu uygundu yani ben anlamadım :D ?

Hocam PC toplamakla uğraşabilirim diyorsan tek tek ayrı mağazalardan alacaksın

Hocam ben uğraşamam diyorsan da o dediğim teker teker toplama muhabbetini yapacaksın
Teker teker toplama muhabbeti ayrı kazık. Arada fiyatı düşen hazır sistemlerden alsa çok daha hayrını görür

Teker teker toplama muhabbeti ayrı kazık. Arada fiyatı düşen hazır sistemlerden alsa çok daha hayrını görür
Hocam istediğin parçayı alabilmek bambaşka be

Benim yukarıda anlattığım anakarta sahip kaç hazır sistem var ve fiyatları neler az çok biliyorsundur

İşlemcinin aynısını bulsan anakart farklı anakartın aynısını bulsan işlemci farklı
(Hazır sistemlerde)

Hocam istediğin parçayı alabilmek bambaşka be

Benim yukarıda anlattığım anakarta sahip kaç hazır sistem var ve fiyatları neler az çok biliyorsundur

İşlemcinin aynısını bulsan anakart farklı anakartın aynısını bulsan işlemci farklı
(Hazır sistemlerde)
Anakart o kadar elzem mi parça değil birebir istediğim anakart olnasa da olur. Zaten o anakartın parasını yola yola alıyorlar o paranın içinde merak etme

Mesela bana 9070 XT veya 5070 ti+ultra 7 270K plus+Z serisi anakart+2 TB SSD+48 GB ram 6400 mhz+MSI veya Asus marka kasa+1000 w PSU lu bir sistem bulabilir misin

Tamamen iş amaçlı (mastercam, solidworks) için

Anakartı da aradığım özelliklere sahip olsun
İş amaçlı kullanım için düşünüyorum da

Acil değil aylar sonra almayı düşünüyorum

Mümkünse ticari karta taksit yapabilsin

Mesela bana 9070 XT veya 5070 ti+ultra 7 270K plus+Z serisi anakart+2 TB SSD+48 GB ram 6400 mhz+MSI veya Asus marka kasa+1000 w PSU lu bir sistem bulabilir misin

Tamamen iş amaçlı (mastercam, solidworks) için

Anakartı da aradığım özelliklere sahip olsun
İş amaçlı kullanım için düşünüyorum da

Acil değil aylar sonra almayı düşünüyorum

Mümkünse ticari karta taksit yapabilsin

kasanın radyatör desteği 360 demiş ama üstü mü kastetmiş ön paneli mi emin değilim. her parçaya olmasa da ekran kartına ve işlemciye falan bazı kartlara taksitler var üstünkörü baktım. 142k gibi bir şey yapıyor. bilerek 5070ti seçtim buna rağmen. kısmak istersen 9070xt alırsam 15k daha da ucuzlar sistem

Hocam biraz garip olacak 3x arc b580 vs rx 9070 XT nasıl olsa iş için kullanacağım

Hocam şu anakart daha demin 13 bin TL idi
Şimdi 16 bin TL olmuş değer mi emin değilim

Hocam E-atx kasa düşünüyorum ve bunu buldum sizce nasıl beyaz olması biraz hoşuma gitmesede

Hava soğutucu düşünüyorum hocam pompa bozuluyor vb durumlarla karşılaşmak istemiyorum
Bu nasıldır soğutmak için yeterli mi (hocam hızını kestiği dereceye kadar ısınabilir sıkıntı yok) (hararet yapar ömrü kısalır diyorsan o başka)

Belki 9070 XT alırım bunların dışında sıkıntı yok

Sizin attığınız rami 7200'e boost'layabilir miyim

itopya geçiriyor hocam
Parçaya göre değişir

O kendi pc'ni oluşrurdan b580 aldığın zaman 15 bin TL
Normalde ise 12 bin TL şaka gibi💰😰

Düzeltme: Eskidenmiş o😆😅

Son düzenleme:
Hocam biraz garip olacak 3x arc b580 vs rx 9070 XT nasıl olsa iş için kullanacağım

Hocam şu anakart daha demin 13 bin TL idi
Şimdi 16 bin TL olmuş değer mi emin değilim

Hocam E-atx kasa düşünüyorum ve bunu buldum sizce nasıl beyaz olması biraz hoşuma gitmesede

Hava soğutucu düşünüyorum hocam pompa bozuluyor vb durumlarla karşılaşmak istemiyorum
Bu nasıldır soğutmak için yeterli mi (hocam hızını kestiği dereceye kadar ısınabilir sıkıntı yok) (hararet yapar ömrü kısalır diyorsan o başka)

Belki 9070 XT alırım bunların dışında sıkıntı yok

Sizin attığınız rami 7200'e boost'layabilir miyim

Parçaya göre değişir

O tek tek toplasan b580 aldığın zaman 15 bin TL
Normalde ise 12 bin TL şaka gibi💰😰
1) anlamadım ne dediğinizi

2)besleyebildiği takdirde çok fark etmez de siyah kasa içinde saçma durur.

3)benim beğendiğim tasarımlardan şahsen. minimal ve modern duruyor

4)o bozulma durumu falan bayağı azaldı artık. o da soğutur duruyor 70cfm hava akışı fenaymış

5)mantıklı olan o

6)içinden hynix a-die çıkarsa evet ama samsung b-die falan çıkma ihtimali de var. o zaman çıkmama ihtimali yüksek

7)günaydın. o yüzden kazık diyoruz. sen daha hiçbir şey görmemişsin o geçirdikleri yerlerden, sadece 3 binin lafını ediyosun.

Geri