🔥İndirim Lenovo Legion 24.5" 0.5 Ms 320hz Ips Gaming Monitor 🔥5.699₺ ( Dip Fiyat )

Kuponla 5300 aldım eyw
Hayırlı olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Değerli dostlar en kıl olduğum konu ölü piksel ve ışık sızması bu konuda bir video inceleme videosu ya da deneyimleyen arkadaşlar netleştirebilir mi
Hepsiburada resmi satıcı olduğu için bu konuda için rahat olsun hepsiburada bu tarz durumlarda iadeyi direk kabul ediyor.

Gerçekten dolandırıcılık bunun 2026 versiyonu çıktı 255f x24 5500 TL gibi idi şu an 8000 TL’ye yakın 5500 TL gibi satışa sunuldu dolandırıcı o kadar çok satıcı var ki incehesap da dahil
eski versiyonu ile yeni versiyonu 8000 liraya çektiler dün sipariş verecektim sepetime ekledim 5599 dan premium günlerini bekleyeyim dedim alakası bile olmadı 8000 liraya çekildi ikisinin fiyatlarıda

eski versiyonu ile yeni versiyonu 8000 liraya çektiler dün sipariş verecektim sepetime ekledim 5599 dan premium günlerini bekleyeyim dedim alakası bile olmadı 8000 liraya çekildi ikisinin fiyatlarıda
Mümkün değil alınmaz o fiyatlara sonuçta 1080p ortalama bu segment 6000 TL altında insanları dolandırmaya çalışıyorlar bir de kafama takılan displayPort 1.2 MSI haricinde bu versiyonu kullanan sanırım yok

ışık sızmasının çok rahatsız ettirebileceği bir monitör. karanlıkta kullanırken tadınızı oldukça kaçırabilir. yüksek hz diye gaza gelip paranızı harcamamanızı öneririm

ışık sızmasının çok rahatsız ettirebileceği bir monitör. karanlıkta kullanırken tadınızı oldukça kaçırabilir. yüksek hz diye gaza gelip paranızı harcamamanızı öneririm
Doğru ama sanırım bu fiyata dünyada tek bu ayak yapısı bu yüksek hız ve dünya çapındaki markalardan biri olmasından dolayı ayak mekanizması eşsiz tabanında sağa sola dönme mekanizması var bu fiyat müthiş bir fiyat

Doğru ama sanırım bu fiyata dünyada tek bu ayak yapısı bu yüksek hız ve dünya çapındaki markalardan biri olmasından dolayı ayak mekanizması eşsiz tabanında sağa sola dönme mekanizması var bu fiyat müthiş bir fiyat
fiyat olarak ve bazı özellikler olarak kesinlikle katılıyorum fiyatı çok uygun monitör. ama dediğim gibi ışık patlaması oldukça yüksek ve rahatsız ettirebilecek düzeyde. ben bunlara takılmam diyenler alabilir ama tabii ki.

fiyat olarak ve bazı özellikler olarak kesinlikle katılıyorum fiyatı çok uygun monitör. ama dediğim gibi ışık patlaması oldukça yüksek ve rahatsız ettirebilecek düzeyde. ben bunlara takılmam diyenler alabilir ama tabii ki.
Bir de yeni piyasaya sürülen 2026 model LG 300 hz mevcut 7999 TL’den giriş yaptı yine pivot 2000 TL’ye yakın fark fazla vermeye değer mi bu LG nin fiyatı 6500 gibi seviyelere düşme ihtimali var mı onu düşünüyorum hem 2026 model ve bir hafta önce satışa sunuldu https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-300-hz-oyuncu-u-fiyati,1615892930.html

Bir de yeni piyasaya sürülen 2026 model LG 300 hz mevcut 7999 TL’den giriş yaptı yine pivot 2000 TL’ye yakın fark fazla vermeye değer mi bu LG nin fiyatı 6500 gibi seviyelere düşme ihtimali var mı onu düşünüyorum hem 2026 model ve bir hafta önce satışa sunuldu https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-300-hz-oyuncu-u-fiyati,1615892930.html
bir çok marka zaten LG bünyesinden panel alıp satış yapıyor. dünya üzerindeki ilk 3e giriyor ekran konusunda LG. biraz bekle fiyatı kırarlar ona göre tekrar düşünürsün acelen yoksa. ama Türkiye gibi bir ortamda fiyatının uçma ihtimalide var. onu da göz önünde bulundur hocam

Ben kuponla birlikte 3000TL'ye aldım. 1 adet ölü piksel, 1 adet sıkışmış piksel mevcut şu anda. Çok önemsemedim uğraşmadımda farklı yerlerdeler gözüme bile çarpmıyorlar. Işık sızması biraz mevcut ya da bana özgü bilmiyorum. Karanlıkta kullanmıyorum beni pek etkilemiyor ama film vs izlesem az çok belli olurdu.
Kuponla ne zaman 3k ya aldın başkan yardımcı olur musun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,031
Üyeler
199,270
Son üye
MuratCvk

Geri