GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,994
Bir kulaklık var bedavaya geliyor. İhtiyacı olan biliyordurÜrünlere bakamadım inceleyelim bakalım.
Hangisi hocam?Bir kulaklık var bedavaya geliyor. İhtiyacı olan biliyordur
Asus rog pelta 3 adet alımda 13k ya geliypr bir de 2k geri ödemesi var. Eğer 3 üne ayrı isimle fatura kestirebilirsen magazadan 3 ünden ayrı ayrı 2k geri ödeme alırsınHangisi hocam?
3 al 2 öde tek faturada veriyorlar hocam nasıl ayrı isime kessinler ki yapılmaz sanırımAsus rog pelta 3 adet alımda 13k ya geliypr bir de 2k geri ödemesi var. Eğer 3 üne ayrı isimle fatura kestirebilirsen magazadan 3 ünden ayrı ayrı 2k geri ödeme alırsın
Asus'un nakit iade kampanyasında maalesef Mediamarkt yer almıyor. O yüzden kabul etmezler.Asus rog pelta 3 adet alımda 13k ya geliypr bir de 2k geri ödemesi var. Eğer 3 üne ayrı isimle fatura kestirebilirsen magazadan 3 ünden ayrı ayrı 2k geri ödeme alırsın
antalyada bi mediamarkta yaptırıyoduk bu tarz bir şey bu kampanya olmasada. Çalışan adama kalan bir sey3 al 2 öde tek faturada veriyorlar hocam nasıl ayrı isime kessinler ki yapılmaz sanırım
Vay vatan hainleri neden yok mediamarkt yetkili satıcı olmasına ragmenAsus'un nakit iade kampanyasında maalesef Mediamarkt yer almıyor. O yüzden kabul etmezler.
Ben de anlamadim Vatan Bilgisayar bile varken Mediamarkt'ı almamaları ilginç. Sadece şunlar var üstat:antalyada bi mediamarkta yaptırıyoduk bu tarz bir şey bu kampanya olmasada. Çalışan adama kalan bir sey
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Vay vatan hainleri neden yok mediamarkt yetkili satıcı olmasına ragmen
Geri ödeme nasıl oluyor hoacmAsus rog pelta 3 adet alımda 13k ya geliypr bir de 2k geri ödemesi var. Eğer 3 üne ayrı isimle fatura kestirebilirsen magazadan 3 ünden ayrı ayrı 2k geri ödeme alırsın
Yokmus hocam mediamarkt dahil değilmiş.Geri ödeme nasıl oluyor hoacm