🔥İndirim Mediamarkt 3 Al 2 Öde 7-12 Temmuz

GGbaba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,004
Ürünlere bakamadım inceleyelim bakalım.

Rog Delta II tanesi 8866 TL'ye geliyor üç adet alınırsa.

Asus rog pelta 3 adet alımda 13k ya geliypr bir de 2k geri ödemesi var. Eğer 3 üne ayrı isimle fatura kestirebilirsen magazadan 3 ünden ayrı ayrı 2k geri ödeme alırsın
Edit: geri ödeme kampanyasında mediamarkt yok. Hatalı bilgi.

Son düzenleme:
Asus rog pelta 3 adet alımda 13k ya geliypr bir de 2k geri ödemesi var. Eğer 3 üne ayrı isimle fatura kestirebilirsen magazadan 3 ünden ayrı ayrı 2k geri ödeme alırsın
3 al 2 öde tek faturada veriyorlar hocam nasıl ayrı isime kessinler ki yapılmaz sanırım

Asus'un nakit iade kampanyasında maalesef Mediamarkt yer almıyor. O yüzden kabul etmezler.

3 al 2 öde tek faturada veriyorlar hocam nasıl ayrı isime kessinler ki yapılmaz sanırım
antalyada bi mediamarkta yaptırıyoduk bu tarz bir şey bu kampanya olmasada. Çalışan adama kalan bir sey
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asus'un nakit iade kampanyasında maalesef Mediamarkt yer almıyor. O yüzden kabul etmezler.
Vay vatan hainleri neden yok mediamarkt yetkili satıcı olmasına ragmen

antalyada bi mediamarkta yaptırıyoduk bu tarz bir şey bu kampanya olmasada. Çalışan adama kalan bir sey
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vay vatan hainleri neden yok mediamarkt yetkili satıcı olmasına ragmen
Ben de anlamadim Vatan Bilgisayar bile varken Mediamarkt'ı almamaları ilginç. Sadece şunlar var üstat:

Game Garaj
Gaming.Gen.TR
Gökkuşağı
Eternal
Hepsiburada
Itopya
İncehesap
PcKolik
Sinerji
Tebilon
Vatan Bilgisayar
Vizyon Bilgisayar

Geri ödeme nasıl oluyor hoacm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,441
Üyeler
198,761
Son üye
mesablack

Geri