İncehesap Benimle Dalga Geçiyor ?

efeyim

80+
Reaksiyon skoru
16
Durum bu. 300tl çek diyor dalga geçer gibi :D. Koltuk aldım paramı aldılar. 4 gün sonra stokta kalmamış diyorlar. Stokta yoksa ödeme niye alıyorsun.

Ekler

• IMG_3764.webp
    IMG_3764.webp
    218.3 KB · Hit: 96
  • IMG_3763.webp
    IMG_3763.webp
    198.9 KB · Hit: 97
  • IMG_3765.webp
    IMG_3765.webp
    179.4 KB · Hit: 87
  • IMG_3766.webp
    IMG_3766.webp
    148.8 KB · Hit: 97
Bu var bi de:D

Ekler

• IMG_3767.webp
    IMG_3767.webp
    203 KB · Hit: 59
Aynı konuyu bi daha mı açtın kral oraya devam etseysin

Stokta olmayan ürünü satmaları hata ama sadece incehesap değil her yerde yaşanan bir durum bu.Amazonda bile oluyor.İyi niyet göstergesi olarak sana çek de tanımlamışlar.Ortada sinir stres olacak bir durum yok , olmayan ürünü nasıl göndersinler.

Durum bu. 300tl çek diyor dalga geçer gibi :D. Koltuk aldım paramı aldılar. 4 gün sonra stokta kalmamış diyorlar. Stokta yoksa ödeme niye alıyorsun.
Yani bence çokta abartmaya gerek yok gibi binlerce ürün var sitede illaki hatalı girilen yazılan olmuştur ben şahsen memnun kalmıştım zamanında sıvı soğutma soğutma arıza yapmıştı artık bu modeli istemiyorum kronik sorunlu dedim msinin şu modelini istiyorum demiştim 200-300 tl daha pahalı olmasına rağmen direkt takıp göndermişlerdi

Stokta olmayan ürünü satmaları hata ama sadece incehesap değil her yerde yaşanan bir durum bu.Amazonda bile oluyor.İyi niyet göstergesi olarak sana çek de tanımlamışlar.Ortada sinir stres olacak bir durum yok , olmayan ürünü nasıl göndersinler.
amazonda bile oluyor olması satıcıyı haklı konuma mı getiriyor. Haftalarca takip ediyorum satın alıyorum bana dört gün sonra ya biz senin paranı aldık ama elimizde bu yokmuş sen 1600tl daha ver bize biz sana bunun kırmızısını gönderelim diyorlar bu nedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani bence çokta abartmaya gerek yok gibi binlerce ürün var sitede illaki hatalı girilen yazılan olmuştur ben şahsen memnun kalmıştım zamanında sıvı soğutma soğutma arıza yapmıştı artık bu modeli istemiyorum kronik sorunlu dedim msinin şu modelini istiyorum demiştim 200-300 tl daha pahalı olmasına rağmen direkt takıp göndermişlerdi
Siparişimi direkt iptal etsinler onun mesajını atsınlar bari resmen kafa buluyor gibi taklıyorlar. Kaç tane satıcıyla iletişime geçiyorum mesaj yazıp sileni ilk kez gördüm. Küçük çocukla konuşuyoruz sanki.

amazonda bile oluyor olması satıcıyı haklı konuma mı getiriyor. Haftalarca takip ediyorum satın alıyorum bana dört gün sonra ya biz senin paranı aldık ama elimizde bu yokmuş sen 1600tl daha ver bize biz sana bunun kırmızısını gönderelim diyorlar bu nedir

Siparişimi direkt iptal etsinler onun mesajını atsınlar bari resmen kafa buluyor gibi taklıyorlar. Kaç tane satıcıyla iletişime geçiyorum mesaj yazıp sileni ilk kez gördüm. Küçük çocukla konuşuyoruz sanki.
Stokta olmayan ürünü satmaları hata yazmıştım zaten.Bu durumu zorlayıp kendini strese sokmanın anlamı yok diyorum.Zaten incehesap , itopya , gaming gen tarzı sitelerin müşteri memnuniyeti iyi değil.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
300 TL hediye çeki almışsın işte daha ne yapabilirler? Müşteri memnuniyeti adına koltuk fiyatını falan mı verecekler? Amacın o yazılarından anladığım kadarıyla. :D Nasıl bir kafadaysan bir de 2. konuyu açmışsın... Yarın bir gün harbili zor durumda bırakılıp mağdur edilsen sen o şirketin anasını bile s....sin :D

Stokta olmayan ürünü satmaları hata yazmıştım zaten.Bu durumu zorlayıp kendini strese sokmanın anlamı yok diyorum.Zaten incehesap , itopya , gaming gen tarzı sitelerin müşteri memnuniyeti iyi değil.
Evet hocam haklısında insanın siniri bozuluyor. Kargoya verilsin diye bekliyorum ne güzel ürün almışım diye adam bana daha çok para ver öyle göndercez diyor resmen

300 TL hediye çeki almışsın işte daha ne yapabilirler? Müşteri memnuniyeti adına koltuk fiyatını falan mı verecekler? Amacın o yazılarından anladığım kadarıyla. :D Nasıl bir kafadaysan bir de 2. konuyu açmışsın... Yarın bir gün harbili zor durumda bırakılıp mağdur edilsen sen o şirketin anasını bile s....sin :D
Parama 4 gün boyunca hiç uğruna el konuldu farkında mısın? Adamlar mesaj yazıp sonra siliyor amatör küçük dükkan sanki. Siteden 3 gün içinde tedarik edilmesi planlanıyor diye mesaj atıyorlar iyi bari diyorum. 1 dakika sonra ya yok biz onun stoğu yenileyemicez diyorlar. Ben mi bunları kovalayacağım adamlar mı beni kovalıcak kardeşim millet müşteri olarak ezilmeye çok alışmış

senin para iadeni yapacaklar mı peki ? veya yaptılar mı ?
Paramın iadesini alabildim o konuda sıkıntı yok asıl sorun şu. Ben daha çok istediğim modelleri çok indirimli fiyata gördüm. Ama zaten koltuk aldım sanıyorum :D onları sipariş vermiyorum. Sonra bi baktım aslında aldığım koltuğu almamışım :D

Aslında burada 200 defa konusu açılmıştır bu siteler müşteri memnuniyeti konusunda hiç tatmin edici seviyede olmadılar. ben Covid zamanı 2020 de bilgisayar toplarken yaşadım o sorunu ve 5 6 senedir hiç alışveriş yapmam bu sitelerden. Olabildiğince fiziksel mağazadan alıyorum. Vatan veya Mediamarkt dan 300 500 fazla verip alıyorum ki bu tarz sorunlarla karşılaşmayayım. Çünkü arabaya binsem 5 dakika sonra mağazadayım ve karşımda muhatap bulabiliyorum. Siz de başınız bu şekilde ağrımasın istiyorsanız ya amazonun kendisinden ya da yaşadığınız yerde fiziksel mağazası bulunan yerlerden alışveriş yapın daha sağlıklı oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,677
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri