Ipad A16 mı Tabs10 Fe mi Almalıyım?

Reaksiyon skoru
2
Kız arkadaşıma doğum günü için tablet almak istiyorum. İngilizce öğretmenliği okuyor. Tableti ders çalışmak, not tutmak, film izlemek gibi işlerde kullanacak. Ayrıca kendisi Iphone 13 kullanıyor tablet seçiminde etkili olur mu bilmiyorum. Sizce hangi tableti almalıyım? Ipad A16 mı Samsung TABS10Fe mi?

Apple çok zam yedi. Zaten çok düşük derecede fiyat performanslığı vardı o da eridi gitti. Yine de öğrenci indiriminden yararlanılacaksa ve ekosisteme dahil olmak isteniyorsa iPad tercih edebilirsin. Haricinde özellikler olarak Samsung daha mantıklı olur. Aralarında en az 7 bin lira fark var haberin olsun (kalem dahil).

Kız arkadaşıma doğum günü için tablet almak istiyorum. İngilizce öğretmenliği okuyor. Tableti ders çalışmak, not tutmak, film izlemek gibi işlerde kullanacak. Ayrıca kendisi Iphone 13 kullanıyor tablet seçiminde etkili olur mu bilmiyorum. Sizce hangi tableti almalıyım? Ipad A16 mı Samsung TABS10Fe mi?
bütçe varsa s11 al
ipad air m3ten daha iyi

Apple çok zam yedi. Zaten çok düşük derecede fiyat performanslığı vardı o da eridi gitti. Yine de öğrenci indiriminden yararlanılacaksa ve ekosisteme dahil olmak isteniyorsa iPad tercih edebilirsin. Haricinde özellikler olarak Samsung daha mantıklı olur. Aralarında en az 7 bin lira fark var haberin olsun (kalem dahil).
samsung alsam ekosistem konusunda sıkıntı yaşar mı?

samsung alsam ekosistem konusunda sıkıntı yaşar mı?
Yani Apple hariç neredeyse çoğu marka tüm markalar arasında iletişim kurduracak yenilikler sunmaya başladı. Mesela QuickShare muhabbeti Apple'a da geldi. AirPods'u falan varsa ona bağlayıp verimli kullanamaz veya telefonu arasında hızlıca geçiş yapamaz. Başka bir örnek; tablette açtığı, kopyaladığı ya da indirdiği bir şeyi anında telefonda göremez (tam tersi için de geçerli).

Kolaylık sağlıyor elbet ama 7 bin liraya değer mi onu düşünmek lazım.

s10 fe ekranı kötü haberin olsun, film izlerken ve ekranı kaydırırken pek memnun etmez oled ekrana kıyasla
a16 da pek farklı değil biraz daha kalitelidir sadece
Bu arada A16 için bütçe varsa gerçekten de direkt S11 tercih edilmeli. Ben kendi mesajlarımı sanki bütçe A16 için çok uygun değil gibi düşünerekten öyle yazdım.

İpad ipaddir hocam. İpad gen 10 kullanıyorum depolaması haric memnunum. Kalem ile ilgili bir sıkıntısı yüzünden gidip a16 ile ücretsiz değiştittirecegim apple a

İpad 20k vs güncel olarak kalemi orjinal apple pen alirim diye düşünürsen maliyeti cok cıkar ama 650-750₺ ye cok iyi kaliteli kalemler var.
S11 e cıkmayacaksan A16 almanı öneririm cunku 2-3 sene sonra keske S10 yerine bir üstünü alsaymisim ya da o zaman gelince satıp yükseltmek isteyebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

60 hz çöp kanka ipad övme bana
Faceit 10lvl kasacaktım iyi dedin

Bu arada A16 için bütçe varsa gerçekten de direkt S11 tercih edilmeli. Ben kendi mesajlarımı sanki bütçe A16 için çok uygun değil gibi düşünerekten öyle yazdım.
gerçekten mükemmel tablet ya
ben ekosistemi tablet üzerinden yaptım sürekli tablet kullanmam gerektiği için
s11 ile ipad pro m4 vardı seçeneklerim, diğerleri pek uygun değil yazılımı tam iyi olmadığı için
ipad pro m4 ile arasında 15k vardı yani %50 fiyat farkı o yüzden s11 seçtim
şu an ipad pro m4 sıfırı bulunmuyor sanırım ipad pro m5 desen fiyatı jumpscare
s11in zaten ekranı ipad proya yaklaşıyor, airden kat kat iyi
pil süresi de aynı şekilde
kalem ikisinde de bedava geliyordu öğrenci mağazasında, basit kullanım için s11 daha rahat ama pencil pro kalemi çok daha iyi onun dışında
işlemci m3ten güçsüz ama volume shaderda s11 çok daha akıcıydı, air m3te ray tracing desteği olmadığından olabilir

sonuç olarak s10 fe ve a16 f/p idarelik tabletler ama günlük kullanırken aşırı zevk vermez, yan yana karşılaştırdım
ipad air arada kalıyor ekranı 120 hz oled olsa s11 yerine alınırdı
ipad pro ve s11 eksiği yok fazlası var

60 hz çöp kanka ipad övme bana
Oyun oynanmıyorsa ben tablette 60Hz'in bir eksiğini görmedim. Samsung ya da Honor'un da 60Hz bir tableti olsaydı yine aynısını söylerdim, Apple ile alakasız. Zaten bir şeyler izleyip not almak için kullanan adam ekranı hareket ettirmiyor bile, hangi kullanım senaryosunda fark edecek? Hızından önce görüntü kalitesi daha önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,602
Üyeler
198,804
Son üye
ali G.

Geri