El-Mukthalif
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
- Bütçe
- 20000
20k gibi bir bütçem var, üniye geçince laptop alacağım zaten, 20k ile şuanlık masaüstü ders için bir sistem yapmak istiyorum.
tablet al daha mantıklı20k gibi bir bütçem var, üniye geçince laptop alacağım zaten, 20k ile şuanlık masaüstü ders için bir sistem yapmak istiyorum.
Sağolasın tableti televizyona yansita bilir miyim son olarak diyelim ki setup aldım turbox rx580 nasitablet al daha mantıklı
Tabletten tablete değişir fakat genellikle evet Bide televizyonun desteklemesi lazımSağolasın tableti televizyona yansita bilir miyim son olarak diyelim ki setup aldım turbox rx580 nasi
hayatının en kötü kararlarından biri olurSağolasın tableti televizyona yansita bilir miyim son olarak diyelim ki setup aldım turbox rx580 nasi
hayatının en kötü kararlarından biri olur
turbox,izoly marka bir şey alınmaz
Teşekkür ederim Xiaomi tab 7 bakıyorumTabletten tablete değişir fakat genellikle evet Bide televizyonun desteklemesi lazım
tablet için ayrı konu açmanı öneririm. Ben 2025te yksye girmiştim samsung tab s9fe kullandım. S10 lite neredeyse aynılar o da 12-14 arası bulunabiliyor. 128gb yeterliydi. Sonra s9fe'yi kardeşime verdim tekrar ihtiyaç duyunca düz s11 aldım yine 128 yeterli ders için. Müzik,yüzlerce sayfalık kitaplar,ders videoları var yine yetiyor. Ben de s9feyi 11e almıştım neredeyse aynı tablet için 12-14 şu an iyiTeşekkür ederim Xiaomi tab 7 bakıyorum
Teşekkür ederim tablete donucem muhtemelentableti televizyona yansıtırsın kablosuz olarak ama gecikme olur. Genelde 11 inç civarı oluyorlar üstünde kalemle işlem yapmak için yeterli. YKSde hep onu kullandım. Ekranı 2ye bölüp bir tarafta soru çözdüm bir tarafta soru çözümü açtım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tablet için ayrı konu açmanı öneririm. Ben 2025te yksye girmiştim samsung tab s9fe kullandım. S10 lite neredeyse aynılar o da 12-14 arası bulunabiliyor. 128gb yeterliydi. Sonra s9fe'yi kardeşime verdim tekrar ihtiyaç duyunca düz s11 aldım yine 128 yeterli ders için. Müzik,yüzlerce sayfalık kitaplar,ders videoları var yine yetiyor. Ben de s9feyi 11e almıştım neredeyse aynı tablet için 12-14 şu an iyi