raintherain
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 644
YAZ200 koduyla kayıt olana 200₺ cüzdan bakiyesi veriyor. Sadece bugün için geçerli.
Vodafone Pay'i indir telefonuna hocam oradan.nerden nasıl kayıt olunuyor bilgi verir misin ?
10tl için konu açılması o zaman için bile komik geliyor5 yıl önce 10 TL almasaydım şimdi 200 TL alabilirdim.
Selamlar, arkadaşım sayesinde haberdar olduğum bu kampanyadan sizleri de haberdar etmek istedim.
Ben 10 TL'lik Steam bakiyesi aldım ve rahatlıkla bu işlemler toplamda 5 dakikamı aldı diyebilirim.
Öncelikle bu 10 TL'lik indirim kuponunu 10 TL'den daha ucuz ürünlerde bile kullanabildiğinizi belirtmek isterim.
Yani bu kod "50 TL ve üzerinde 10 TL indirim" tarzında bir ürün değil. İster 5 TL'lik üründe kullanın, ister 50 TL'lik.
Ayrıca herhangi bir kart bilgisi girmenize de gerek yok. Yani bir banka veya kredi kartınız yoksa endişelenmeyin.
İndirim kuponunu Vodafone Pay uygulaması...
- Emir Aydın
- Cevaplar: 587
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Ozamanın 10tlsi bugünün 200ünden daha iyi10tl için konu açılması o zaman için bile komik geliyor
Hemen vermiyor ki zaten detaylarına bakVermedi hocam
Vermedi hocam
1 hafta once 100tl ye yapmıştım zort5 yıl önce 10 TL almasaydım şimdi 200 TL alabilirdim.
Selamlar, arkadaşım sayesinde haberdar olduğum bu kampanyadan sizleri de haberdar etmek istedim.
Ben 10 TL'lik Steam bakiyesi aldım ve rahatlıkla bu işlemler toplamda 5 dakikamı aldı diyebilirim.
Öncelikle bu 10 TL'lik indirim kuponunu 10 TL'den daha ucuz ürünlerde bile kullanabildiğinizi belirtmek isterim.
Yani bu kod "50 TL ve üzerinde 10 TL indirim" tarzında bir ürün değil. İster 5 TL'lik üründe kullanın, ister 50 TL'lik.
Ayrıca herhangi bir kart bilgisi girmenize de gerek yok. Yani bir banka veya kredi kartınız yoksa endişelenmeyin.
İndirim kuponunu Vodafone Pay uygulaması...
- Emir Aydın
- Cevaplar: 587
- Forum: Sıcak Fırsatlar