Victus 16 Sadece Fc26 Oynarken Isınıyor

emreakt

80+
Reaksiyon skoru
0
2025 ekimde victus 16 aldım geçtiğimiz haftaya kadar hiç sıkıntı yaşamamıştım bir anda ekran kartım ve işlemcim 90 dereceyi görmeye ve sistem kendini sınırlandırmaya başladı oyunlarda 20 30 fps aldım laptopun termal macunlarını değiştirdim (mx6 macun ile) fanlarını temizledim fabrikasyon macun kurumuş ve pump out olmuştu taşan kısımları risk almamak için temizlemedim şu an sadece fc26 oynarken işlemcim 95 dereceye kadar çıkıyor ekran kartım normal ısı değerlerinde god of war ve ark oynarken hiç bir ısınma sorunu yaşamadım işlemcim ryzen 7 8845hs

Hatalı montaj yaptıysan veya termal macunu az çok sürdüysen ısınma yapar.
Bu ryzen 7 8845 işlemcisinin sınırı 100 derece diye biliyorum.
Bazı oyunlarda optimizasyon problemi olduğu için böyle olabiliyor

Aİ şöyle diyor , İşlemciniz 100°C sınırını geçmediği ve eski yaşadığınız gibi FPS'i 20-30'a düşürüp sistemi kilitlemediği sürece fabrikasyon tasarımına uygun şekilde çalışıyor demektir.

Hatalı montaj yaptıysan veya termal macunu az çok sürdüysen ısınma yapar.
Bu ryzen 7 8845 işlemcisinin sınırı 100 derece diye biliyorum.
Bazı oyunlarda optimizasyon problemi olduğu için böyle olabiliyor

Aİ şöyle diyor , İşlemciniz 100°C sınırını geçmediği ve eski yaşadığınız gibi FPS'i 20-30'a düşürüp sistemi kilitlemediği sürece fabrikasyon tasarımına uygun şekilde çalışıyor demektir.
Isınma sorununum sadece fc 26da. Termal macun değiştirmeden bir gün önce bile şimdiki kadar ısınma sorunu yaşamadım yeni macun ve temiz fanlarla 95 dereceyi görmek biraz garip geliyo bana

Geri